ויראלי

זוכת "האח הגדול" מאוכזבת: "מותר להתבאס ומותר לבכות"

יובל מעתוק שיתפה בפתיחות ברגע כואב בקריירה: "היה לי אודישן שממש רציתי לעבור ולא עברתי. המילה 'לא' היא חלק מהדרך. לפעמים נופלים, הגדולה היא לדעת לקום"
מערכת ice | 
יובל מעתוק (צילום צילום מסך רשת 13)
הידוענית יובל מעתוק, אשר התפרסמה בתוכנית הטלוויזיה "האח הגדול" וקטפה את הפרס הנחשק, מקפידה לשתף את עוקביה באינסטגרם בחייה האישיים. לאחר שהודתה כי היא מתקשה להתמודד עם השלכות המלחמה, כוכבת הריאליטי שיתפה ברגע כואב בקריירה שלה. 
"היה לי אודישן שממש רציתי לעבור ולא עברתי. המילה 'לא' היא חלק מהדרך", סיפרה יובל מעתוק. זוכת "המירוץ למיליון" המשיכה לשתף בתחושותיה ובמקביל ניצלה את ההזדמנות להעביר מסר לעוקבים הצעירים שלה ברשתות החברתיות. 
"מותר להתבאס, מותר לבכות רגע אבל אסור לצלול לתוך זה. הרעב להצלחה הוא מושלם אבל צריך לראות שהוא דוחף ותנו קדימה ולא מעכב אותנו. למה אני כותבת לכם את זה? אני דוגלת בלהראות את מאחורי הקלעים של האינסטגרם, להראות שלא תמיד הכל ורוד. שלפעמים גם נופלים והגדולה היא לדעת לקום", כתבה מעתוק. 

(צילום: yuval_maatook@)
כוכבת הריאליטי סיפרה כי במשך 8 שנים היא ניסתה להתקבל לתוכנית הטלוויזיה "האח הגדול". לאחר שסורבה מטעם הפקת התוכנית הפופולרית, מעתוק נבחרה לבסוף לככב בה והיא אף קטפה את הפרס המכובד בסך מיליון שקלים. 
על כך, כתבה מעתוק לעוקביה באינסטגרם: "רציתי להזכיר לכם לא לוותר על החלומות שלכם. אתם בטח מכירים כבר את הסיפור שלי ויודעים שניסיתי במשך 8 שנים להתקבל לתוכנית שכל כך רציתי לבסוף, התקבלתי אליה וניצחתי בה אז באמת אל תוותרו אף פעם. תלכו אחרי החלומות שלכם, בסוף תגשימו אותם". 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה