ויראלי

יאיר נתניהו עם חידה: מהו כלי התקשורת שהכי הזיק לעם היהודי?

בנו של ראש הממשלה הפתיע כי ישנו רק כלי תקשורת אחד שעשה יותר נזק לעם היהודי מאשר ערוץ 12 - הגם שנמצא שם הפרשן עמית סגל, והגולשים לא הצליחו לפענח אם התכוון לאתר "הארץ", ערוץ 13 או אפילו ישראל היום. אתם יודעים מה התשובה?
מערכת ice |  4
עמית סגל, יאיר נתניהו (צילום pixabay, מתוך האתר של עמית סגל, פייסבוק/יאיר נתניהו)
בנו של ראש הממשלה יאיר נתניהו, העלה היום (חמישי) ציוץ בלי רמזים, ומעבר להרבה בדיחות בתגובות, אף אחד לא הצליח לפענח את התשובה המדויקת למה התכוון נתניהו ג'וניור.
נתניהו צייץ כי "בכל ההיסטוריה המודרנית, היה רק כלי תקשורת אחד שעשה יותר נזק לעם היהודי מערוץ 12....", בנו של ראש הממשלה ידוע בביקורתו החריפה נגד ערוץ 12 שמכנה אותו אפילו אל-ג'זירה, אבל מהו הערוץ שעשה יותר נזק לעם היהודי מאשר ערוץ 12?
גולשים רבים הסתלבטו על דברי נתניהו הבן, מערוץ הילדים ועד כפי שהציע אלי ביתאן "יתד נאמן", או כפי שהציע מלך זילברשלג שיאיר נתניהו התכוון לעיתון "המודיע". רבים נוספים העלו גם את האפשרות לערוץ 20 ולעיתון ישראל היום, ואפילו לפודקאסט של יאיר נתניהו עצמו והליכוד TV.
האם יאיר נתניהו התכוון לעיתון "הארץ" המצוי בצד השמאל של המפה? אחד הגולשים הזכיר לנתניהו הבן שגם ערוץ 13 הוא לא מהפייבורטים שלו: "גם ערוץ 13 ודרוקר מהנדס התודעה הראשי", כתבו. למה התכוון יאיר נתניהו, ומי לדעתו הוא ה-כלי התקשורת שהכי הזיק לעם היהודי?
תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    מה חשוב למה התכוון? הבלים (ל"ת)
    ירון 03/2021/27
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 2.
    ישראל היום...
    קורא בשירותים 03/2021/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אי אפשר לנגב איתו ועושה עצירות. ובקיצור, מקטין את הפיריון במשק
    סגור
  • אחותך היום (ל"ת)
    בב 03/2021/28
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    הוא התכוון לדר שטירמר להערכתי (ל"ת)
    אלון 03/2021/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור