ויראלי

טרגדיה: דוגמנית נפלה מגג של בניין בן 54 קומות

אליזבת' גגלבסקי, דוגמנית צעירה מניו יורק, נפלה מבר גג, הנמצא בקומה 54. המשטרה עדיין לא יודעת האם מדובר בהתאבדות או תאונה
מערכת ice | 
אליזבת גגלבסקי (צילום Zach Hilty)
האישה בת ה-26 שצללה אל מותה מבר גג מפואר במנהטן, הייתה דוגמנית שאפתנית שהייתה "מתוקה ואוהבת", אמרה משפחתה ביום חמישי בערב. אליזבת' גגלבסקי, מקווינס, נפלה מקצה הבר הנמצא על גג של בניין בן 54 קומות, ביום רביעי האחרון אחר הצהריים ומותה נקבע במקום. "היא הייתה פשוט אדם טוב, ילדה מתוקה ואוהבת ודואגת", אמר הדוד שלה .
"היא הייתה ילדה טובה, אוהבת וחביבה", הוסיפה הדודה של המנוחה. החוקרים ביום חמישי עדיין ניסו לקבוע אם גגלבסקי קפצה בכוונה או נפלה בטעות. דודה אמר שגם הם לא בטוחים אם הנפילה הייתה מכוונת או לא וסירב לומר אם היא נאבקה בדיכאון או סבלה מבעיות נפשיות אחרות. "אנחנו עדיין מחכים לקבל את כל המידע מהשוטרים", אמר הדוד.
המשטרה מסרה כי היא בוחנת את צילומי המעקב של האירוע. הצוות ניסה להציל את חייה, אבל היא כבר הייתה באוויר לפני שהצליחו להגיע אליה. "הם ראו את זה. הם ניסו לעזור לה אבל הם לא הצליחו. כל הצוות בטראומה כרגע", אמרו העדים שהיו במקום. גגלבסקי נפלה למוות במרפסת של הקומה ה-27 באותו הבניין.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה