עסקי ספורט

השחקן הישראלי המצליח מאושפז במצב מורכב: "תתפללו למענו"

כוכבי כדורגל בישראל, בהם עומר אצילי, שגיב יחזקאל ודור תורג'מן, נפגשו עם הרב יהודה בארי למענו של גדי קינדה, שחקן מכבי חיפה שמאושפז במצב מורכב בבית החולים, ושלחו מסר: "תתפללו למענו"
מערכת ice |  3
בית חולים (צילום shutterstock)
כוכב מכבי חיפה, גדי קינדה בן ה-30, עדיין מאושפז במצב מורכב בבית החולים, אחרי שהקבוצה הירוקה מהכרמל חשפה השבוע את דבר אשפוזו של השחקן האהוב.
מאז, כל הכדורגל הישראלי מתפלל להחלמתו של קינדה, ואתמול (חמישי) התכנסו מספר כוכבים מליגת העל בכדורגל, בהם גם עומר אצילי, סאן מנחם, שגיב יחזקאל ודור תורג'מן, לשיעור תורה אצל הרב שלמה יהודה בארי, למענו של השחקן.
לאחר מכן, שחקני ליגת העל שהשתתפו במפגש פרסמו ברשתות החברתיות קריאה במסגרתה ביקשו "תתפללו למענו של גדי קינדה". כזכור, מכבי חיפה חשפה את מצבו המורכב של שחקנה עם פוסט שהעלתה לרשתות החברתיות בו נכתב: "שחקן הקבוצה, גדי קינדה, עובר בשבועות האחרונים התמודדות רפואית מורכבת".
 
עוד נכתב בהודעת המועדון כי "השחקן מאושפז בבית החולים ועורך סדרת בדיקות מקיפות. המועדון והצוות הרפואי מלווים את השחקן ואת משפחתו ומעניקים להם את מלוא התמיכה הנדרשת. משפחת מכבי חיפה מאחלת לגדי רפואה שלמה ותהיה לצידו בכל העת".
 
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    משהו
    ש 05/2025/09
    הגב לתגובה זו
    0 0
    החלמה מהירה קונדה מקווים שתחזור לככב בירוק
    סגור
  • 2.
    חיפה וברק
    שירה 05/2025/08
    הגב לתגובה זו
    0 0
    גדי קנדידה שחקן גדול רפואה שלמה ושמח לראותך שוב .ברק:הוא לא האשם נתן המון למועדון שלנו ולא מגיע לו את מה שקיבל בהצלחה בהמשך הדרך תודה לך
    סגור
  • 1.
    רפואה שלמה
    רחל 05/2025/08
    הגב לתגובה זו
    2 0
    רפואה שלמה כהרף עין במהרה אמן
    סגור