עסקי ספורט

עופר ינאי ירעיד את אירופה? זה השחקן שעשוי להצטרף להפועל ת"א

המעבר שירעיד את אירופה? אחד הרכזים הבולטים ביורוליג בתחילת העשור, ואסיליה מיצ'יץ שוחרר אתמול ממילווקי באקס והפך לשחקן חופשי, הרכז בן ה-31 מושך עניין מהפועל ת"א ומהקבוצות הגדולות של אירופה
מערכת ice |  1
עופר ינאי (צילום ויקיפדיה/ רונן פדידה, shutterstock)
האם הפועל תל אביב בדרך להחתמה נוצצת נוספת? אחד הרכזים הבולטים באירופה בשנים האחרונות ואסיליה מיציץ' שוחרר אתמול ממילווקי באקס מליגת ה-NBA, זאת לאחר שרק שבוע לפני כן עבר אליה בטרייד מפיניקס. כזכור מיצ'יץ בן ה-31 זכה עם אנאדולו אפס בשתי אליפויות יורוליג, אך לקבוצה של עופר ינאי ודימיטריס איטודיס צפויה מלחמה גדולה על שירותיו של הרכז, מאחר וגם הגדולות של אירופה מעוניינות בו.
לפני קצת יותר מחודשיים דווח באתר "Encestando" כי הקבוצה התל-אביבית השיגה הסכמה עם הגארד בן ה-31, שהביע כבר בעבר את רצונו לעזוב את ה-NBA לאחר שזכה לדקות משחק מצומצמות בליגה האמריקאית. 
העסקה המתגבשת מוערכת בכ-15 מיליון דולר לשלוש שנים - סכום חסר תקדים בכדורסל הישראלי ונדיר גם ברמה האירופית. המעבר המדובר  - מייד לאחר הדחת קבוצתו של מיציץ' מהפלייאוף של ה-NBA, כשלהפועל תל אביב היה חלון הזדמנויות צר במיוחד להשלים את העסקה. בסופו של דבר מיצי'ץ לא הצטרף לאדומים בעונה שעברה, אבל אולי זה באמת יקרה בעונה הקרובה.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    מאוס ביותר
    אור 07/2025/10
    הגב לתגובה זו
    0 0
    כבר מתחיל לרחם
    סגור