עסקי ספורט

ערן זהבי נותן רמז חדש על עתידו? ''להורדת הלחץ וההתרגשות''

גם הבוקר השחקן התגרה בעוקבים עם טיזר חדש וכתב בסטורי חדש שהעלה: ''ככה פותחים בוקר של פרמיירה להורדת הלחץ וההתרגשות''. כשהוא מצלם את עצמו רץ על ההליכון כושר
מערכת ice |  3
ערן זהבי (צילום פלאש 90/ אורן בן חקון)
אחרי שאמש (ראשון) קבוצתו לשעבר, מכבי תל אביב הפסידה 2:1 להפועל באר שבע במשחק אלוף האלופים, אשתו של הכוכב, שי זהבי העלתה סטורי בו נראה שתי מדבקות על אחד הרכבים שלהם: ביום שלישי, חוקי המשחק עומדים להשתנות". אבל השחקן ממשיך לפזר רמזים.
גם הבוקר הוא התגרה בעוקבים עם טיזר חדש וכתב בסטורי חדש שהעלה: ''ככה פותחים בוקר של פרמיירה להורדת הלחץ וההתרגשות''. כשהוא מצלם את עצמו רץ על ההליכון כושר.
 
זהבי בן ה-38 שיתף את הסטורי וכתב: "מאמי חכי לשלישי". מבחינתו של החלוץ זה שבוע מרגש ומיוחד כאשר ביום חמישי הקרוב, תעלה סדרה תיעודית ביס בת 4 פרקים באורך 60 דקות כל אחד, שם נראה את זהבי כפי שמעולם לא נחשף עד היום.

צילום מסך מתוך חשבון האינסטגרם של ערן זהבי eranzhavi@
ביום שבת פורסמה הצצה מתוך ראיון שהעניק החלוץ לחדשות 12 שישודר במוצאי שבת הקרוב, שם חשף: "עוד לא החלטתי אם לפרוש. מכבי תל אביב היא הקבוצה היחידה שאשחק בה בישראל, אם הייתי ממשיך במכבי תל אביב בוודאות הייתי ממשיך לשחק, אבל זה כבר לא יקרה. אולי יגיע אתגר אחר מארה"ב או דובאי, משהו שיהיה גם חוויה וגם אמשיך לעשות את מה שאני אוהב, אם זה לא יקרה, אני אפרוש מכדורגל".
 
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    שחרר אותנו זהבי
    דייב 07/2025/16
    הגב לתגובה זו
    0 0
    תן לנו להתמק באשתך הרבה יותר מעניינת
    סגור
  • 2.
    זהבי
    נהג בדן 07/2025/16
    הגב לתגובה זו
    0 0
    גם שבורא עולם יצר את העולם בשישה ימים הוא לא קיבל כל כך צומי וכותרות. האגו של זהבי כל כך גדול שהוא מסתכל על עצמו במראה הוא מגיע לאורגזמה.
    סגור
  • 1.
    הנשמה
    ע 07/2025/15
    הגב לתגובה זו
    1 0
    אולי מספיק כבר, לספר כל רבע שעה, על תוכניותיו של זהבי, אפשר לחשוב שמדובר בשחקן שנמצא בתחילת דרכו, והוא בחזקת עילוי. זהבי שחקן טוב, והוא בסוף דרכו הספורטיבית. אל תייצרו דרמות מלאכותיות ומיותרות. גדולים ממנו פרשו בשקט.
    סגור