טלוויזיה
ה'פטריוטים' בערו מזעם על המיצג: "הפגנה למען הוצאה להורג"
המיצג הפרובוקטיבי שהוצג היום באחת המחאות שהתקיימו למען שחרור החטופים זעזע רבים, ובאולפן הפטריוטים לא יכלו הפאנליסטים והמגיש להחריש. על מה יצא קצפם? ומה הזכיר להם את דיר אל בלח בעזה?
אולפן הפטריוטים בער הערב (שני) סביב "מופע" בוטה ושנוי במחלוקת שהתקיים במסגרת מחאת החטופים אל מול מעונו של ראש הממשלה בנימין נתניהו.
במסגרת המחאה לציון יום ה-500 לטבח והחטיפה, התקיימה גם מחאה בירושלים אל מול מעון ראש הממשלה, ושם הוצגה בובה המתחזית להיראות נתניהו, כשהיא עם מדים כתומים וידיה קשורות מאחורי גבה.
באולפן הפטריוטים בערוץ 14 נרעשו מן המאבק. המגיש ינון מגל: "תראו את רמת הטירלול. זה די מדהים ודי מזעזע. בובה של נתניהו במדי אסיר זה נראה לי, תסתכלו, הידיים קשורות מאחורי הגב. זה כמו בחמאס בדיר אל בלח הדבר הזה. מה זה? איחוד הזירות? מה, הם מטורפים? מה זה הדבר הזה?".
הפאנליסט יקי אדמקר: "הייתה הפגנה היום לציון היום ה-500 למלחמה והימצאותם של החטופים בשבי חמאס. זו הייתה הפגנה למען החטופים, תמיד תשאל את האנשים האלה שמפגינים למען החטופים והמטרה שלהם בכלל היא נגד נתניהו, מה אתם מעדיפים? האם את נתניהו ממשיך כראש ממשלה, או את החטופים חזרה בבית, אני בטוח שהתשובה שלהם זה שהם רוצים את נתניהו בבית ולא כראש ממשלה".
המגיש ינון מגל הוסיף ואמר "כל פעם זה הרי עניין אחר. זה כמו פרשת קטארגייט. אכפת להם קטאר? הרי כולם עובדים עם קטאר. זה בכלל לא מעניין אותם. כל האירוע, כל סיפור זה רק איך נתניהו אשם. זה לא משנה מה. זה קומדיה ואנחנו רואים את הקומדיה מול העיניים, שכל פעם זה נושא אחר. וכל פעם הוא אשם הוא אשם. פעם כי הוא יוצא למלחמה ופעם זה כי הוא מפסיק את המלחמה, בכל מקרה הוא מסכן את החיילים. הוא תוקף את קטאר, הוא מפרגן לקטאר, איזו הזיה".הם מפגינים ״למען שחרור החטופים״ בירושלים אבל תולים את בובת נתניהו על עמוד עם מדי אסיר
— יקי אדמקר (@YakiAdamker) February 17, 2025
הכל פוליטי. pic.twitter.com/MiSCnZEARK
הפאנליסט שהיה עד לאחרונה בשמאל, פרופ' משה כהן אליה: "זה לא הפגנה למען החטופים. זה הפגנה למען הוצאה להורג של ראש ממשלת ישראל. צריך לשים את זה על השולחן. מה שקורה פה זה שימוש ציני במאבק מוצדק מאין כמותו, אבל באו פה אנשים עם אג'נדה פוליטית, אגרסיבית, בוטה. רונן צור הוא זה שטבע את ה-DNA של המאבק הזה. אני רואה אמהות של רומי גונן או של עומר שם טוב, שבאים עם גישה אחרת. אלוהים ישמור. למען אותם חטופים תפסיקו עם מופע הסתה והשנאה הזה".
עוד ב-
יותם זמרי הפאנליסט אמר כי "זו לא מחאת החטופים. זו מחאת החולצות המתחלפות. כל שנה מחליפים חולצות. יש מחאת חטופים אותנטית היא קורית וזה בסדר וזה לגיטימי ואנחנו לא נגיד למשפחות איך להיאבק. אבל לאנשים האלה צריכים להתייחס כמו שהם. קפלן, הדגלים השחורים, קריים מיניסטר, אלה האנשים, זה מה שמעניין אותם, זה מה שהם רוצים לראות".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.יצא המרצע מן השק. לא חטופים אלא ביבי זה מה שמעניין אותם (ל"ת)חוזליטו 02/2025/18הגב לתגובה זו0 0סגור



