טלוויזיה

בגיל 37: כך מירן בוזגלו החליטה לחגוג בגדול

הבית המפואר של הזוג הוסב לזירת חגיגה אלגנטית, כשקוד הלבוש הלבן יצר אחידות ויזואלית מרהיבה שהתאימה לאווירה. מי הגיעו להרים ומה הציגו השניים לעולם?

מערכת ice | 
מירן בוזגלו (צילום מסך מאינסטגרם @miranbuzaglo)
כשמירן בוזגלו, רעייתו של כוכב הכדורגל מאור בוזגלו ואישיות דיגיטלית עם קהל עוקבים של מעל חצי מיליון, החליטה לחגוג את יום הולדתה, ברור היה שמדובר יהיה בהפקה ראוותנית מהמעלה הראשונה. הבית המפואר של הזוג הוסב לזירת חגיגה אלגנטית, כשקוד הלבוש הלבן יצר אחידות ויזואלית מרהיבה שהתאימה לאווירה הים-תיכונית המרוממת. המארחת לא חסכה במאמצים כדי להבטיח שהאירוע ישאיר רושם בל יימחה - משלל המשקאות האלכוהוליים ועד לתפריט הקולינרי המשובח שליווה את החגיגה.
על פי הפרסום ב-TMI רשימת המוזמנים קראה כמו מי ומי של עולם הבידור והאופנה הישראלי. בראש ובראשונה הגיעה הדוגמנית נטע אלחמיסטר, שלא רק הגיעה לפרגן אלא גם נתנה לאירוע נופך של שיתוף פעולה עסקי מתוחכם - השמלה הזוהרת והמרשימה שעטפה את חגיגת יום ההולדת יצאה ממותג "בננות" שבבעלות אלחמיסטר. המהלך הזה הפך את מירן לא רק לחגיגת יום הולדת אלא גם למעין תצוגת אופנה חיה שחיברה בין חברות אישית לקידום מותג.
השעות הקטנות של הלילה התעוררו לחיים כשהגיעו האמנים המובילים של הסצנה הישראלית. כוכבת הרשת דניאל עמית, הזמר הפופולרי משה פרץ והראפר הוותיק סאבלימינל הפכו את הרחבה לבמה דוחקת, כשהופעותיהם החיות משכו את כל הנוכחים לרחבת הריקודים. האנרגיה הגבוהה שיצרו האמנים הללו העניקה למסיבה ממד של מופע מקצועי ולא רק חגיגה פרטית, מה שהבטיח שהאירוע ייחרט בזיכרון הנוכחים כחוויה בלתי נשכחת.
מעבר לחגיגה עצמה, הזוג הוכיח פעם נוספת את הכישרון שלו לחבר בין הנאה לעסקים. במהלך הערב התקיים גם השקה של מיזם עסקי חדש של מאור, מה שהפך את המסיבה לא רק לחגיגת יום הולדת אלא גם לאירוע נטוורקינג יוקרתי. הגישה הזו מאפיינת את משפחת בוזגלו, שיודעת לנצל כל הזדמנות חברתית כדי לקדם גם את הפרויקטים העסקיים שלה, ובכך הופכת כל אירוע פרטי לפלטפורמה לקידום מותג אישי ומקצועי.
רק בסוף השבוע האחרון אושיית הרשת ואשתו של כדורגלן העבור, מאור בוזגלו, מציגה באינסטגרם שלה עולם שלם - החל מחיי המשפחה והילדים הפרטיים, כלה בפרויקטים מקצועיים ועד טיפים לבישול, הורות וניקיון. בחמישי היא סיפרה על אירוע לא כל כך נעים שקרה לה כאשר נפלה קורבן לעוקץ.
בוזגלו העלתה סטורי מהרכב שלה וכתבה: ''בסך הכל נכנסתי ללינק שחשבתי שהוא של בנק ישראל. הייתי בלחץ של זמן אז לא שמתי לב בדיוק מה זה. בסוף זאת הונאה העתיקו את מספר הכרטיס שלי וניסו לחייב את הכרטיס בחו''ל''.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה