טלוויזיה

גיא לרר משיג 2 מיליון שקל בשבוע: ''שוב תודה ענקית''

המגיש הוותיק על ההתפתחות בגיוס הכספים למען הנפגעים מהטילים האיראנים: ''אחרי יותר מארבעים מיליון שקל שהנחתם בידינו בשנים האחרונות בקרן הצינור - גם עכשיו, רק צייצנו - שני מיליון ש״ח בשבוע! והנה אנחנו עם הכרטיסים הנטענים שחולקו כבר למאות משפחות מפונים ברגעים הכי קשים של חייהם''
מערכת ice |  3
גיא לרר (צילום shutterstock, מסך רשת 13)
שני מיליון שקלים בשבוע אחד. מגיש תכנית 'הצינור' ברשת 13 ממשיך בעשיה החברתית הענפה. אחרי שגייס עשרות מיליוני שקלים בתקופת הקורונה למשפחות, הוביל את מרד הטונה/פסטה ואף פתח את 'סופר הצינור' כעת גיא לרר מתקדם עם המהלך הבא שלו שנועד לעזור לנפגעים במלחמה.
הפעם סיפר המגיש הוותיק על ההתפתחות בגיוס הכספים: ''הי זה לרר, תמיד אני חושב שזהו. שלא יהיה לכם כח יותר. או כסף. תמיד אני מתבדה. אחרי יותר מארבעים מיליון שקל שהנחתם בידינו בשנים האחרונות בקרן הצינור - גם עכשיו, רק צייצנו - שני מיליון ש״ח בשבוע! והנה אנחנו עם הכרטיסים הנטענים שחולקו כבר למאות משפחות מפונים ברגעים הכי קשים של חייהם. אנשים בלי כלום, לבושים באותם בגדים שלבשו כשנפל להם טיל על הבית, מקבלים את החיבוק החומרי ואתו גם הרוחני''.
הוא גם סיפר: ''משתף אתכם שהולך קצת קשה הפעם מבחינת היכולת שלנו לפלח מי באמת זקוק למענק. כמות המפונים הולכת וגדלה ואנחנו עושים מאמץ להגיע למשפחות הכי נזקקות מבין המפונים. עד שנכרה את כל הדאטה, אם יש מקרה ממש קשה ברמת אס.או.אס, מוזמנים להעביר לי בפרטי וננסה לטפל בנפרד. שוב תודה ענקית. לינק לתרומה בתגובה הראשונה''.

רק בשבוע שעבר לרר שיתף בטוויטר שלו: ''אז אחרי שהפרכנו את הפייק המטורף שרץ פה אתמול ולפיו הממשלה תשלם 500 שקל ליום לכל מפונה, ואחרי שמשרד האוצר עצמו הודה שזה מענק חד פעמי וגם הוא לא ברור מתי יגיע - אני שמח באמת לבשר שחצינו את קו מיליון השקלים ביממה אחת בפרויקט של קרן הצינור. כבר אתמול, עשרות מפונים מראשון לציון קיבלו כרטיסי סיוע מידיים בסך 3000 ש״ח בעמדת חלוקה במלון שלהם. אם קצב התרומות ימשך, כל מפונה שלא יכול לשוב לביתו יקבל את הכרטיס. באמת תודה, זה מרגש אותי''.
 
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    אני מפונה מפגיעת טיל ישירה
    שירה דפנה 07/2025/01
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לא קיבלתי דבר עוד מאף גורם. אנחנו הזוג שהבית שטוח ולא נותר מאום אף ארנק ות.ז לא ניתן להוציא לציין כי במשרד הפנים חייבו עלויות על ת .ז ודרכון. כך או כך לא קיבלנו אף סיוע מאף גורם עד כה 3 ימים עדהשהשגנו תחתונים כי החנויות סגורות אני ללא מילים עם 4 ידיים מנסים להתחיל מחדש ולבד. המכבים 70 בני ברק 0547381121
    סגור
  • 2.
    לא נותן שקל למגבית שתכליתה פרסום...הכנסו
    משקיף 06/2025/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הרי מס רכוש מכסה את כל הנזקים. הוא גם מממן את שהיית המפונים בבתי מלון. מה כבר אפשר לעשות עם 2 מליון כאשר מדובר בהוצאות של מאות מליונים. תשמרו את הכסף למשפחה.
    סגור
  • 1.
    מפונים זכאים ומקבלים לפי הנזקים שמס רכוש קובע.
    עידו 06/2025/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מאד יפה שתורמים. טוב לפרסם אבל זהו סכום מאד נמוך בשביל לומר שבכך המפונים יסתדרו. לכן יש מדינה והיא מטפלת באמצעות מנגנון מסודר
    סגור