טלוויזיה

הלם באח הגדול: הדיירת הכי מדוברת של העונה נשלחה הביתה

הדחה מאכזבת עבור הפקת האח הגדול: מאור ברוכמן, הדיירת שיצרה הכי הרבה עניין ברשת, נשלחה הביתה על ידי הצופים אחרי שכינתה את מאי ערב "חשפנית". איך הגיבה ברוכמן להדחה?

מערכת ice |  5
מאור ברוכמן ומאי ערב (צילום מסך רשת 13)
ברוכמן, שנכנסה לעימותים מהרגע הראשון שנכנסה לבית וספגה ביקורות קשות ברשת על התנהגות בריונית, נשלחה היום הביתה על אף שנחשבה נכס עבור ההפקה ומי שמייצרת באזז סביב העונה.
הצופים, שהפתיעו והעדיפו להשאיר דיירים הרבה פחות דומיננטיים בבית כמו חן קראוניק, הותירו בתוכנית גם את שאול חכם, מי שלחץ על כפתור הסייב בהדחה הקודמת והציל את אלאיה הוף - תוך כדי שהוא יוצר סערה בבית ומחוצה לו.
ברוכמן, שנראתה מופתעת ברגע בו קראו בשמה כמודחת הרביעית של העונה, סיכמה את השהות בבית במילים: "מרגש, חוויה חד פעמית ואני שמחה שעברתי את זה".
בפרק ששודר טרם ההדחה, ברוכמן נכנסה לעוד עימות מול מאי ערב, אותה ביקרה מתחילת העונה על הלבוש החושפני וההשתמטות מצה"ל, וכינתה אותה "חשפנית ומגעילה ברמות קיצוניות" - לאחר שערב טענה שיש לה אינטואיציות לגבי המודחים.
 
 
ברוכמן, שהועמדה פומבית להדחה ע"י ערב, המשיכה ותקפה אותה בפני דיירים אחרים וטענה שהיא שקרנית. "היא דוגמנית כמו שאני רופאה", עקצה המודחת.
תגובות לכתבה(5):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 5.
    באמת
    נעם 06/2025/29
    הגב לתגובה זו
    1 0
    אחת המזעזעות לא נתגעגע!!!!!!!!
    סגור
  • 4.
    שום הלם! בריונית במסווה של כנות. אשה בלתי נסבלת (ל"ת)
    ברוך שפטרנו 06/2025/29
    הגב לתגובה זו
    2 0
    סגור
  • 3.
    הגיע הזמן
    אלמוני 06/2025/29
    הגב לתגובה זו
    2 0
    אישה גועלית, תת רמה, רעה, פשוט רעה!!!!!
    סגור
  • 2.
    אשה רעה שרע לה (ל"ת)
    שי 06/2025/29
    הגב לתגובה זו
    2 0
    סגור
  • 1.
    מה זה אומר? שצריך להתחפף
    Mastet Wunsh 06/2025/29
    הגב לתגובה זו
    2 0
    שלום שלום ואל תבואי בחלום
    סגור