טלוויזיה
מגישת ערוץ 14 המתפטרת בדרך לקאמבק? ''בטח, למה לא?''
עדן הראל רומזת על שיבה אפשרית לערוץ 14 כשנשאלה על ידי עוקבת האם היא חושבת שתחזור בעתיד לערוץ 14, השיבה הראל: "אם תהייה תוכנית שאתחבר אליה בטח, למה לא. ערוץ 14 הוא בית שלי"
עדן הראל, מגישת ערוץ 14 לשעבר שהתפטרה לאחרונה מתפקידה ויצאה לחופשה עם בעלה עודד מנשה. אך מספר חודשים לאחר שהכריזה על פרידה מתוכנית הבוקר של ערוץ 14, פותחת עדן הראל בפתח קטן אך משמעותי לחזרה פוטנציאלית לערוץ שבו הגישה תוכנית לצד בעלה במשך שנתיים.
אתמול (ראשון) בחשבון האינסטגרם שלה, כשנשאלה על ידי עוקבת האם היא חושבת שתחזור בעתיד לערוץ 14, השיבה הראל: "אם תהייה תוכנית שאתחבר אליה בטח, למה לא. ערוץ 14 הוא בית שלי". תשובה זו מעידה על שינוי משמעותי בגישתה לעומת הרגשות הקשים שהביעה בעת עזיבתה.
רגשות אלה התבטאו בבירור כשהראל הסבירה באפריל את הסיבות האמיתיות לעזיבת הערוץ במהלך סשן שאלות-תשובות עם גולשים. "הרגשתי שאני לא מדויקת עם הלב שלי", חשפה הראל, והוסיפה: "התוכנית תפסה כיוון יותר מלחמתי פוליטי, וזה פשוט קשה לי. קשה לי לדבר עם משפחות חטופים ולהמשיך את היום, קשה לי לדבר עם משפחות שכולות ולהמשיך את היום... קצת רגישה מדי".
עוד ב-
לפני כחודש אגב, היא העלתה הראל סדרה של סטוריז לחשבון האינסטגרם שלה, בהם גם התייחסה למקום עבודתה לשעבר. הראל, שיתפה בחשבון האינסטגרם שלה רגע של הארה אישית שהתרחש במהלך סיבוב רגיל עם הכלב שלה. "שיתוף מהלב," כתבה הראל, "מכירה את זה שמשהו טוב קורה לך ובא לך לספר לכולן, שכולן יעשו את זה? אז כזה. חזרתי עכשיו מסיבוב עם סימבא, הכלב שלי, והייתי בהלם. את סוף הסיבוב איתו עשיתי בריצה קלה, הגעתי הביתה, לא התנשפתי, כמות האנרגיה שלי... פתאום קלטתי שהיא כאילו ממקום אחר. איפה זה התחיל? בשבת''.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



