כסף וצרכנות

אייל שני עושה שינוי כיוון: זה העסק המפתיע שפתח

שני פותח גלידריה חדשה בשם 'קסטה', והוא בעצמו התכבד לכתוב בצבע גועש אדום כי הם מכינים את הגת הגלידות שלהם בייצור עצמי, זאת בשפה האנגלית. בעסק החדש אמורות להימכר קוקילידות וגם גלידה איטלקית תוצרת המקום
מערכת ice | 
אייל שני (צילום יוטיוב/ CBS Mornings)
אחרי שהצטרף אל אסף גרניט וקיבל כוכב מישלן למסעדה "שמונה" שלו, השף אייל שני שראה את העסק בניו יורק פורח עם זכייה לכבוד הגדול ביותר בעולם הקולינריה, מנסה את מזלו בעסק חדש.
שני פותח גלידריה חדשה בשם 'קסטה', והוא בעצמו התכבד לכתוב בצבע גועש אדום כי הם מכינים את הגת הגלידות שלהם בייצור עצמי, זאת בשפה האנגלית. בעסק החדש אמורות להמכר קוקילידות וגם גלידה איטלקית תוצרת המקום.
עבור שופט 'מאסטר שף' ואחד המסעדנים הבולטים בישראל, מדובר בכוכב ראשון שהוא משיג בגיל 64. המסעדה שאותה מנהל בפועל השף המוכשר נדב גרינברג נפתחה רק לפני כשנה בגריניץ ווילג', כשסגנון הבישול שלה הוא "מטבח ניאו-לבנטיני מסנוור" וכבר הבוקר הציבו עובדי המסעדה את השלט החדש והנוצץ עם הכוכב בחזית המסעדה היוקרתית.
 
על פי בורנשטיין, השופטים מסבירים ש"מטבחים רבים מתהדרים בשימוש בחומרי גלם טריים, אבל ׳שמונה׳ לוקח את הפילוסופיה הזו לרמה אחרת, ויוצר תפריט חדש מדי יום", כך בין הנימוקים.
בנוסף, אחת הסיבות למתן העיטור: "הבישול מסתמך על הגריל עד לקינוח, מנות אינן חוזרות על עצמן, אבל הן בהחלט בלתי נשכחות. הטעמים מכווננים בצורה מרשימה ויוצרים ארוחה ממוקדת, נגישה וצנועה באופן מפתיע. בפנים יש אווירה חגיגית - תפסו מושב ליד הדלפק לנוף של הבר והמטבח הפתוח".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה