אוכל
זריז ובריא: פשטידה מלאת חלבון בכלום עבודה
כמה הפשטידה הזאת קלה להכנה? יש מצב שייקח לכם יותר זמן לקרוא את האייטם הזה מאשר להכין אותה
לקראת החג או סתם אחרי אימון - יובל מעתוק מציגה מתכון קליל לפשטידה האהובה עלייה. היא מלאה בחלבון, דלת קלוריות והכי חשוב - קל להכין אותה כארוחה זריזה ומזינה. המנה זאת יכולה להתאים לארוחת ערב או אפילו לשולחן החג.
מצרכים לפשטידת ברוקולי כרובית:
6 ביצים
6 כפות מיונז
6 כפות אבקת מרק פטריות
פרחי כרובית
פרחי ברוקולי
מעט שמן לשימון התבנית
6 ביצים
6 כפות מיונז
6 כפות אבקת מרק פטריות
פרחי כרובית
פרחי ברוקולי
מעט שמן לשימון התבנית

צילום מסך מאינסטגרם
אופן ההכנה:
לערבב ביצים, מיונז ואבקת מרק פטריות בקערה.
להוסיף את הירקות החתוכים ולערבב היטב.
לשפוך לתבנית משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שמשחים.
לערבב ביצים, מיונז ואבקת מרק פטריות בקערה.
להוסיף את הירקות החתוכים ולערבב היטב.
לשפוך לתבנית משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שמשחים.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
.jpeg)


