אוכל

קצת מתוק לנשמה: מתכון לסופלה ביתי בקלי קלות

יובל מעתוק התמודדה עם סוף השבוע הקשה בעזרת סופלה מנחם ומתוק שנשפך ממנו נהר של שוקולד ואוכלים ליד גלידה או קצפת קרה. רוצים גם - עקבו אחרי המתכון ותוך 10 דקות יש לכם סופלה

מערכת ice | 
סופלה שוקולד - יובל מעתוק (צילום אינסטגרם/ @yuval_maatook)
ימים לא פשוטים עוברים על עם ישראל - לחץ, חרדה, חוסר וודאות. רובם המוחלט של הישראלים יושב בבתים ועוקב אחרי החדשות והנחיות פיקוד העורף. גם יובל מעתוק עברה, כמו כולם, סוף שבוע קשה. מה שעזר לה היה קינוח מנחם ושוקלדי שאפשר להכין בבית בכמה דקות. 
מצרכים:
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה או מרגרינה
1 כוס סוכר
4 ביצים שלמות
4 חלמונים
2/3 כוס קמח רגיל
רבע כפית מלח
אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה:
ממיסים יחד שוקולד עם חמאה/מרגרינה במיקרוגל בפולסים קצרים. אחרי שנמס מערבבים ומחכים שיתקרר מעט.
מוסיפים סוכר, ביצים וחלמונים ומערבבים.
מוסיפים את הקמח והצלחה ומערבבים לתערובת אחידה.
שופכים לתבניות אישיות משומנות אופים בחום של 180 מעלות לעשר דקות.
שימו לב לא לאפות יותר מדי.
להגשה: בוזקים אבקת סוכר. אפשר להוסיף ליד קצפת או כדור גלידה.
אפשר לשמור את הסופלה במקרר ולחמם מעט במיקרו לפני ההגשה.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה