אוכל

העוגיות ששיגעו את גיא איתן: השגנו מתכון למגולגלות קינדר

אין דבר יותר מנחם מביס מושלם שמשלב בצק פריך ומילוי קינדר. מדובר בעוגיות שצריך להחזיק תמידית במקרר, וגם בממ"ד
מערכת ice |  1
מגולגלות קינדר (צילום אינסטגרם @guy_eitan, טיקטוק @noa.tasty)
מישהו אמר אכילה רגשית? אין דבר יותר מנחם מעוגיה שמשלבת בצק פריך ומילוי קרמי, מפנק ומתוק. תשאלו את גיא איתן, כוכב "האח הגדול" והרווק הטרי, שאתמול (ראשון) הפך את כל העולם ופנה לעוקבים שלי רק כדי להשיג את העוגיות המגולגלות המושחתות.
אחרי שהוא עשה לנו חשק, יצאנו להשיג מתכון לעוגיות הפלא המנחמות שכיף לאכול גם בימי שגרה, אבל בימי חירום הן באות בטוב במיוחד. הן קלות להכנה, לא מצריכות הרבה זמן בתנור והביס - מנחם ומפנק, בדיוק מה שהבטן והנפש צריכה בימים כאלו.
מתכון של נועה שפירו למגולגלות קינדר
מצרכים:
420 גרם קמח (3 כוסות)  
חצי כפית אבקת אפייה  
50 גרם קקאו  
100 גרם אבקת סוכר  
קורט מלח  
250 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות  
2 כפות שמן  
2 ביצים M  
450 גרם ממרח קינדר  
10 אצבעות קינדר  
אבקת סוכר להגשה
 
@noa.tasty

מגולגלות קינדר🍫 מצרכים🛒 420 גרם קמח (3 כוסות) חצי כפית אבקת אפייה 50 גרם קקאו 100 גרם אבקת סוכר קורט מלח 250 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 2 כפות שמן 2 ביצים m 450 גרם ממרח קינדר 10 אצבעות קינדר + אבקת סוכר להגשה אופן ההכנה 👩🏻‍🍳 מערבבים במעבד מזון/ מיקס וו גיטרה, את הקמח, אבקת אפייה, קקאו, אבקת סוכר, חמאה ומלח, עד לקבלת פירורים. אח״כ מוסיפים שמן וביצים, ומערבבים רק עד קבלת בצק ולא מעבר. אם הבצק נוח לעבודה, אפשר ישר להתחיל לרדד, אם לא, עטפו את הבצק והכניסו למקרר ל20 דקות (אני לא עושה את זה, אני ישר מרדדת, הוא יוצא מספיק נוח). מחלקים את הבצק ל2 חלקים, מרדדים כל חלק בין 2 ניירות אפייה. מורחים את ממרח הקינדר, מסדרים אצבעות קינדר בקצה ומגלגלים בעזרת נייר האפייה. מכניסים ל20 דקות למקפיא, בזמן הזה מחממים תנור ל170° חום עליון תחתון. לאחר מכן אופים 20 דקות, ולאחר האפייה מכניסים למקרר לשעתיים (כדי שהחיתוך אח״כ יהיה יפה ומדוייק). לאחר הקירור, חותכים פרוסות, מפדרים אבקת סוכר ובתאבון 🩷

♬ i know if im onto you - ✯

אופן ההכנה:
מערבבים במעבד מזון/מיקסר וו גיטרה קמח, אבקת אפייה, קקאו, אבקת סוכר, חמאה ומלח עד לקבלת פירורים.  
מוסיפים שמן וביצים, ומערבבים רק עד קבלת בצק ולא מעבר.  
אם הבצק נוח לעבודה, אפשר ישר להתחיל לרדד.  
אם לא, עטפו את הבצק והכניסו למקרר ל-20 דקות.
מחלקים את הבצק ל-2 חלקים,  
מרדדים כל חלק בין 2 ניירות אפייה.  
מורחים את ממרח הקינדר,  
מסדרים אצבעות קינדר בקצה ומגלגלים בעזרת נייר האפייה.  
מכניסים 20 דקות למקפיא.  
בזמן הזה מחממים תנור ל-170 מעלות חום עליון תחתון ואופים למשך 20 דקות.  
לאחר האפייה מכניסים למקרר לשעתיים (כדי שהחיתוך ייצא יפה ומדויק).  
לאחר הקירור, חותכים את הגליל לפרוסות.
לפני ההגשה: בוזקים אבקת סוכר.   

תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    בצק שוקולד
    דיקלה 07/2025/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    היי, נראה מעולה . האם אפשר להשתמש הבצק הזה להכנת עוגת מספר ?
    סגור