משפט

הבחור הזה תקף מינית בחורה בת 22 בזמן הריצה

ויליאם פול סטמפר בן ה-19, זוהה על ידי המעסיקים שלו, על פי הכובע שלבש בזמן התקיפה
מערכת ice | 
צילום Seminole County Sheriffs Office
בחורה בת 22, הוכתה והותקפה מינית בזמן שרצה על שביל פלורידה ביום שני בלילה - שבועות ספורים לאחר שאישה אחרת מטנסי, אליזה פלטשר, נחטפה ונרצחה על ידי זר בזמן שיצאה לריצה. הצעירה עשתה ריצה בסביבות השעה 20:40, ביום שני בלילה כאשר ויליאם פול סטמפר בן ה-19, ניגש אליה לכאורה מאחור והפיל אותה ארצה, כך מסרה המשטרה.
"הוא הזיז את גופו בתנועה מינית. הקורבן ציינה שהוא היה מגורה", אמר השריף, דניס למה. לאחר שסטמפר השליך את האישה לקרקע, היא צרחה, "מי אתה? תרד ממני!" ,לפי דו"ח המעצר. סטמפר אמר לה בקרירות "תסתמי את הפה המז***ן שלך" בתגובה, נכתב בדו"ח. אדם בקרבת המקום שמע את השניים נאבקים, והקורבן אמר לו להתקשר למוקד 911, כך מסרה המשטרה. "הם צרחו, ואני אמרתי את בסדר? את בסדר? והיא אמרה לא, בבקשה תתקשר ל-911", אמר העובר אורח.
 
סטמפר ברח לפני שנלקח מאוחר יותר למעצר לילה ביום שלישי. הוא זוהה כחשוד בתיק, לאחר שהמשטרה השיגה צילומי מעקב שלו ממוקדן 911. "זה מתעד את הבחור שעוקב אחרי האישה ולאחר מכן גורר אותה", אמר המוקדן לרשויות. בשלב מסוים, הוא נראה בצילומים חובש כובע שהוביל את המשטרה למעסיקיו של סטמפר שזיהו אותו. הוא הואשם בפגיעה מינית ונכלא במתקן הכליאה ג'ון אי. פולק. הוא אמור להופיע בבית המשפט ב-25 באוקטובר, כך עולה מרישומי הכלא.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה