טלוויזיה

גל גדות בתפקיד חדש ומרגש דווקא לאחר הביקורות השליליות

לאחר הביקורות כנגד סרט בהפקתו של דיסני, "שלגיה", הכוכבת הבינלאומית תככב בסרט חדש ושתשתף פעולה עם הבמאית, ניקי קארו שבעברה ביימה את "מולאן" ו"אשתו של גן השומר" 
מערכת ice | 
גל גדות (צילום אינסטגרם/ gal_gadot)
לאחר הביקורות השליליות מהסרט "שלגיה" בכיכובה של הכוכבת הבינלאומית, גל גדות, השחקנית בדרך לקבל תפקיד נוסף בסרט. 
השחקנית הישראלית תכבב בסרט "Ruin" אותה תביים הבמאית המוערכת, ניקי קארו, בעבר ביימה את הסרטים המפורסמים, "מולאן" ו"אשתו של שומר גן החיות". עלילת הסרט החדש בהשתתפות הישראלית יספר סיפורה של שורדת שואה לאחר סיום מלחמת העולם השנייה. כשזכור, גל גדות היא דור שלישי לשואה, סביה עלו לישראל.
גדות תגלם את אותה שורדת שואה ששוחררה לאחר מלחמת העולם השנייה, ותתחבר עם חייל גרמני, שאותו יגלם השחקן הבלגי, מתיאס שואנארטס. השניים במהלך הסרט, ינסו לנקום בחוליה של נאצים ממלחמת העולם השנייה. הצילומים של הסרט, לפי הדיווחים יחלו בתחילת שנת 2026 וכשנכון לעכשיו אין תאריך יציאה רשמי לסרט. 

במקביל בימים האחרונים, הכוכבת ההוליוודית מצטלמת לסרט "The Runner" בלונדון. על פי דיווחים בתקשורת הבריטית, מספר מפגינים שגילו את מקומו של אחד מאתרי הצילומים בעיר, תעלת מים ליד קמדן, הגיעו כדי להביע את מחאתם נגד השחקנית הישראלית. שם נשמעו קריאות מצדם להחרמת הסרט בעקבות השתתפותה של השחקנית.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה