אוכל

עוגת השוקולד של מירן בוזגלו: כשרה לפסח, פרווה וסוגרת פינה לערב חג

עוגת השוקולד של אחת מכוכבות הרשת הגדולות בישראל תסגור לכם את הפינה בגזרת הקינוחים לערב חג או סתם כשמתחשק לכם משהו טעים
אורטל כהן | 
מאור ומירן בוזגלו (צילום מסך אינסטגרם @miranbuzaglo)
מירן בוזגלו משתפת את העוקבים והעוקבות שלה במתכונים בריאים מבוססים על תזונת הרמב"ם. גם כשאוכלים בריא ושומרים על התזונה - אפשר להתפנק מדי פעם בקינוח והעוגה של מירן היא בדיוק הפתרון לכך. זאת עוגה קלה להכנה, פרווה, ללא גלוטן ויחסית בריאה. למה אתם מחכים?
מצרכים:
* 1 וחצי חבילות שוקולד מריר
* 1/3 כוס שמן זית או שמן קוקוס
* 5 ביצים
* 1/2 כוס מייפל טבעי
* 1 כוס קמח שקדים
אופן ההכנה:
1. ממיסים במיקרו את השוקולד המריר עם השמן.
2. בקערה נפרדת – שוברים את הביצים, מערבבים היטב ומוסיפים את המייפל.
3. מוסיפים את השוקולד המומס לתערובת הביצים.
4. מוסיפים את קמח השקדים ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה.
5. יוצקים לתבנית ואופים ב־170 מעלות למשך 20–25 דקות.
ציפוי שוקולד (אופציונלי ומומלץ!):
* ממיסים 3/4 חבילה שוקולד מריר עם 1/2 כוס חלב סויה
* מוסיפים כף וחצי טחינה גולמית + כף דבש
* מערבבים היטב ושופכים מעל העוגה החמה
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה