פרויקטים

אפס סיכון, אפס הוצאות: המודל ששומר על הדיירים במיזמי התחדשות עירונית

בפרק חדש של הוועדה המקומית, עו"ד רוית סיני עושה סדר: כיצד שומרים על בעלי הדירות בפרויקטים של התחדשות עירונית, מה כדאי לבדוק לפני שיוצאים לדרך, ועל השיטה הייחודית שפיתחה ומשנה את הכללים בתחום
בשיתוף ice פרויקטים | 
הוועדה המקומית: מרב מילר (מימין) ועו"ד רוית סיני (צילום גיא הכט באדיבות רוית סיני משרד עורכי דין)
הוועדה המקומית – פודקאסט התחדשות עירונית מבית אתר ice – עושה לכם סדר בתחום החם של ענף הנדל"ן. בכל פרק אנו נתייחס לאירועים האקטואליים הבוערים ונארח דמויות מפתח בתחום לשיחה על הנושאים העומדים על סדר היום, ההתפתחויות והחידושים.
עו"ד רוית סיני היא מאנשי המקצוע מזוהים היותר עם התחדשות העירונית בישראל, ומלווה את התחום עוד מהימים שנחשב לנישה שולית בשוק הנדל"ן. המשרד שייסדה, "רוית סיני – משרד עורכי דין", מלווה פרויקטים בכל רחבי הארץ, ומתוך אג'נדה ברורה מקפיד לייצג אך ורק בעלי דירות.
 
לצפייה בפרק המלא: 

בשיחה עם מרב מילר, מספרת עו"ד סיני על האתגרים המרכזיים העומדים בפני מי שמעוניינים לקדם פרויקט התחדשות עירונית; מסבירה מה צריך לבדוק לפני שיוצאים לדרך ומאיזה טעויות חשוב להימנע; ומתארת את המודל הייחודי שפיתחה, ששומר על בעלי הדירות מהוצאות מכיסם הפרטי. 
"כאשר אני, כעורכת הדין מטעם בעלי הדירות, מבטיחה להם אפס סיכון ואפס הוצאות – אני יודעת שההסכם המשפטי מול היזם שומר עליהם במאה אחוז", מבהירה עו"ד סיני. "למעשה, השיטה שאני פיתחתי מבטיחה לבעלי הדירות בכל מצב נתון, שהם לא יידרשו להוציא כסף. היזם הפר את ההסכם? אני זו שאתבע אותו – כלומר יש להם הגנה מלאה. התפקיד שלי הוא לקחת מבעלי הדירות את הדאגה".
עוד בפודקאסט: מדוע מתקשים בעלי דירות להתארגן ולהתגבש באופן עצמאי? איך להגן על חברי הנציגות מתביעות אישיות? וכיצד ניתן לחזק את האמון והביטחון בפרויקט ובאנשי המקצוע האחראיים על הובלתו? עו"ד סיני מפזרת עבורכם את סימני השאלה בפרק החדש של הוועדה המקומית.
לפרקים נוספים של הוועדה המקומית לחצו כאן


(בשיתוף ice פרויקטים)