כסף וצרכנות

יוניליוור מתעכבת: מה עומד מאחורי דחיית הפרדת עסקי גלידות מגנום?

יוניליוור מעכבת את הפרדת גלידות מגנום, לאחר שהחברה הודיעה על הפרדתה מהם, לקראת הנפקה. זאת הסיבה
ענת סימן טוב | 
גלידת מגנום (צילום shutterstock)
יוניליוור מעכבת את הפרדת גלידת MAGNUM ICE CREAM לקראת ההנפקה. החברה  הודיעה כי הפרדת עסקי הגלידות שלה, הכוללת את גלידות שטראוס, עשויה להתעכב עד תחילת דצמבר, וזאת בשל השבתת הממשל האמריקאי המשפיעה על אישורי רשות ניירות הערך האמריקאית (SEC). ההפרדה מתבצעת במסגרת תהליך הקמתה של חברת הגלידה העצמאית החדשה, The Magnum Ice Cream Company, הצפויה להנפיק את מניותיה בשוק ההון תוך כשלושה חודשים.
סמנכ"ל הכספים של יוניליוור, שריניוואס פאטאק, ציין כי במידה והשבתת הממשל תימשך חודש נוסף, ייתכן שייכנס לתוקף כלל חדש של ה־SEC שיאפשר אישורים אוטומטיים למסמכים משפטיים של חברות, אך הדגיש כי זוהי אופציה חלופית ולא ברירת מחדל. "יש חלון הזדמנויות במקרה הבלתי סביר שה־SEC לא תחזור לפעילות במהלך החודש הקרוב," אמר פאטאק.

כזכור, גלידות שטראוס, שנמצאת בבעלות יוניליוור, נמצאת בימים אלה בתהליך הפרדה מהחברה האם. עם סיום התהליך, צפויה גלידות שטראוס להצטרף ל־The Magnum Ice Cream Company, שמוגדרת כחברת הגלידה הגדולה בעולם. השם המקומי של החברה, גלידת שטראוס בע"מ, יישאר ללא שינוי, ומפעל החברה בעכו ימשיך לפעול כרגיל, תוך המשך ייצור מותגי הגלידה המוכרים והאהובים בישראל.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה