תרבות ופנאי
עדן בן זקן בצעד עסקי חדש ומפתיע – בעקבות צפייה בטיקטוק
הזמרת מרחיבה את פעילותה מעבר לבמה עם החתמת כישרון צעיר חדש, לאחר שנחשפה אליו ברשת החברתית. מדובר במהלך שממשיך קו שכבר הוביל להשקת קריירה מצליחה נוספת
עדן בן זקן ממשיכה להרחיב את פעילותה גם מאחורי הקלעים. הזמרת החתימה לניהול אומנותי את אנג'לינה, זמרת בת מעט יותר מ-16 מירושלים, זאת לאחר שנחשפה אליה באמצעות סרטונים שפרסמה בטיקטוק.
על פי הדיווח באתר מאקו, השתיים כבר החלו לעבוד יחד על שירים חדשים לקראת המשך דרכה המקצועית. הניהול של אנג'לינה יתבצע בשיתוף בעלה של בן זקן, שוקי ביטון, יחד עם רוברטו בן שושן ואלירן סאסי.
@angelina_panayotou 💕 . #סלמאת #angelina #פוריוישראל #פוריו #foryou #zxycba #xyzbca #vocal_x #זמרים @vocal-x ♬ original sound - angelina_panayotou
כידוע, אנג'לינה אינה הזמרת הראשונה שבן זקן מאתרת באמצעות הרשת החברתית. גם מאיה דדון, שאותה היא מנהלת אומנותית בשנים האחרונות, התגלתה בדרך דומה ובהמשך פרצה לתודעה והגיעה לבמות הגדולות.
עוד ב-
המהלך העסקי מגיע בשבוע בו דווח כי עדן בן זקן תהיה האומנית האורחת המרכזית של פסטיגל 2026. המופע ייערך השנה במשך כ-3 שבועות במתחם אקספו תל אביב, עם כ-50 הופעות. עוד דווח כי שכרה צפוי לעמוד על כ-1.2 מיליון שקל, בדומה לשכר שקיבלה שרית חדד בשנה שעברה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



