תרבות ופנאי
נועה קירל נפרדה מדניאל פרץ: "איזה כיף"
כוכבת הפופ הגדולה בישראל שוב אורזת מזוודות, עוזבת את אנגליה ובעלה ונוחתת בקפריסין לביקור נוסטלגי במיוחד. בסטורי שהעלתה שיתפה הזמרת בלו"ז המטורף ובהתרגשות מהחזרה למקום שזכור לה לטובה: "הטוב בעולם באמת" | כל הפרטים
נועה קירל, ללא ספק אחת מזמרות הפופ, השחקניות ואנשי המפתח הבולטים בישראל, ממשיכה לחיות על הקו ולתחזק לו"ז עמוס במיוחד.
הכוכבת, שהתפרסמה עוד בצעירותה ובהמשך גם הביאה לנו כבוד עצום עם המקום השלישי באירוויזיון 2023 בזכות הלהיט "יוניקורן", כבר מזמן כבשה את הבמות הגדולות ביותר בארץ וממשיכה כל העת לנסות את מזלה בקריירה בינלאומית.
כעת, נראה שהמסע של קירל מספק לה לא רק הופעות נוצצות מעבר לים, אלא גם סגירת מעגל נוסטלגית ומרגשת במיוחד מחייה האישיים.
אחרי ששהתה באנגליה לצידו של בעלה, שוער קבוצת סאות'המפטון דניאל פרץ, הזמרת ארזה שוב מזוודות ונפרדה ממנו לטובת המשך התחייבויותיה המקצועיות.
קירל, שמדלגת לאחרונה בין מדינות בקצב מסחרר, שיתפה את עוקביה בעומס כשפרסמה סטורי ישירות מהמטוס בדרך ליעד הבא. "רק בשלושה ימים הקרובים אני הולכת להיות בשלוש מדינות", כתבה הזמרת לעוקביה והצהירה נחרצות: "בואו נתחיל".
זמן קצר לאחר מכן, הכוכבת נחתה בקפריסין לטובת הופעה מתוכננת, אך מה שהפך את הנסיעה הזו למרגשת במיוחד עבורה היה המקום שבו בחרה להתארח. קירל חזרה ל-Cap St Georges Hotel Resort, אותו מלון בדיוק שבו ארגנו לה וחגגו את מסיבת הרווקות שלה.
הזיכרונות מיד הציפו אותה, ולאחר ההופעה היא מיהרה להעלות תמונת סלפי מחדר המלון כדי לשתף את המעריצים בהתלהבות. "אני אחרי הופעה בקפריסין ואני במלון הטוב בעולם באמת", כתבה קירל והוסיפה: "וזה המלון שארגנו פה את הרווקות שלי. איזה כיף לחזור!!!".
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(10):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
8.אלופהshlomi hadad 08/2026/21הגב לתגובה זו0 0שהיה לה רק טוב בחיים הכי חשוב.. . כסף מסנוור עני צדיקים שתמיד תזכרי מאיפו את באת .ומי אוהב אותך באמת זה הכי חשובסגור
-
7.האלופה (ל"ת)דודי 08/2026/21הגב לתגובה זו0 0סגור
-
6.רואים איך נועה נהנתמור 08/2026/21הגב לתגובה זו0 0היא לבד עם החברות שלה יותר מעניין אותה מהם ולא מדניאל והיא לא עם אחותו בכללסגור
-
5.אלופה שלנוקשת 08/2026/21הגב לתגובה זו0 0בהצלחה נועה היקרה,, רק שלעולם לא תפרדוסגור
-
4.אחת מאנשי המפתח הבולטים בישראליעל 08/2026/21הגב לתגובה זו1 0בהקשר של...? מה הכוונה לאנשי מפתח בולטים בישראלסגור
-
3.לוד (ל"ת)מיכאל לוד 08/2026/21הגב לתגובה זו0 0סגור
-
2.לט 08/2026/21הגב לתגובה זו1 0כבר חשבתי שהם נפרדו...סגור
-
1.הוא לא יחזיק איתה , רק עניין של זמן ... (ל"ת)קובי 08/2026/20הגב לתגובה זו4 3סגור
-
דימוריאל 08/2026/21הגב לתגובה זו1 0חלאס להיות רעיםסגור
-
2אלכס 08/2026/21הגב לתגובה זו1 0למה ככהסגור



