תרבות ופנאי
מיכל הקטנה ויהודה בוחבוט מאשרים את הפרידה: "בוחרים לסיים את הפרק הזה"
אחרי חרושת שמועות, דיווחים ראשונים ותמונות משותפות שבלבלו את הציבור, כוכבת הילדים ובן זוגה העלו הודעה מאחדת באינסטגרם ושמו קץ לספקות: "החלטנו בכבוד ובאהבה להיפרד ולצאת כל אחד לדרך חדשה"
הדיווחים והשמועות שסערו ביממה האחרונה קיבלו הערב אישור רשמי וסופי. כוכבת הילדים מיכל הקטנה ובן זוגה, יהודה בוחבוט, פרסמו הודעה משותפת וזהה בחשבונות האינסטגרם שלהם, שבה אישרו כי החליטו לסיים את פרק הזוגיות המתוקשר ביניהם.
.

צילום מסך מתוך האינסטגרם של מיכל הקטנה, (michalhaktana@).
.

צילום מסך מתוך האינסטגרם של מיכל הקטנה, (michalhaktana@).
כזכור, רק אתמול פרסמנו כי אחרי חודשים של קשר צמוד ומדובר, השניים החליטו להפריד כוחות, כפי שנחשף בפרסום הראשון בוואלה סלבס. הדיווחים הגיעו בעקבות גל שמועות עקשני על פירוק החבילה, על אף שלאחר מכן נתפסו השניים בעדשת המצלמה כשהם מבלים יחד במסעדה ומשדרים עסקים כרגיל.
לפני מספר שעות השניים החליטו לשים את הקלפים על השולחן ולפנות ישירות לעוקבים. "ביממה האחרונה, בעקבות חרושת השמועות והשאלות, החלטנו מתוך אחריות מלאה ומתוך רצון שהדברים ייאמרו מאיתנו. שנכון לנו לשתף אתכם במה שהלב שלנו מרגיש", כתבו השניים. "אחרי דרך משמעותית שעברנו יחד, דרך שהייתה מלאה באהבה, ברגעים יפים, בחוויות ובזיכרונות שילכו איתנו הלאה, החלטנו בכבוד, באהבה ובהבנה גדולה להיפרד".

צילום מסך מתוך האינסטגרם של יהודה בוחבוט, (yuda_buhbut@).
השניים הדגישו כי הפרידה נעשית מתוך הערכה הדדית וללא משקעים: "לא כל פרידה מגיעה מכעס, לא כל סוף מוחק את מה שהיה. לפעמים דווקא היכולת לשחרר באהבה היא הצורה העמוקה ביותר לכבד את מה שהיה".
לצד המילים החמות, השניים יצאו בבקשה נרגשת לשמור על פרטיותם ועל סביבתם הקרובה: "יש כאן ילדים, יש משפחה ויש לבבות שהנושא הזה נוגע בהם באופן עמוק ורגיש. אנחנו מבקשים לכבד את המרחב שלנו, את הפרטיות שלנו ובעיקר את הילדים, ולאפשר לנו לעבור את התקופה הזו בשקט, ברגישות ובכבוד".
עוד ב-
את הודעתם חתמו במסר פיוטי: "כי לפעמים אהבה גדולה לא נמדדת רק ביכולת להישאר. לפעמים היא נמדדת גם בדרך שבה יודעים להיפרד".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



