תרבות ופנאי

בזמן שהאקס עומר אדם התחתן: כך בילתה יעל שלביה

בזמן שעומר אדם חגג את חתונתו המפוארת והסודית באיטליה עם סשה ישראלוביץ, בת הזוג לשעבר בחרה להעביר את היום בדרך מפתיעה במיוחד הרחק מאור הזרקורים
עומר אדם סשה ישראלוביץ יעל שלביה (צילום אינסטגרם)
בזמן שבמדורי הרכילות לא הפסיקו לדבעל אחד האירועים המפוארים והמדוברים ביותר בתעשייה, הדוגמנית יעל שלביה בחרה להעביר את היום באווירה רגועה, פשוטה ונטולת דרמות. שלביה יצאה ליום כיף פרטי בסיבוב קניות בקניון, חיפשה פריטי אופנה חדשים, ולאחר מכן ישבה לארוחה מפנקת עם חברה קרובה שכללה סלט רענן ופנקייקים מתוקים. השגרה הנינוחה הזו הציגה ניגוד מוחלט לחגיגות הנוצצות והעמוסות שהתרחשו באותן שעות ממש מעבר לים.

העיתוי של יום הכיף אינו נעלם מעיניהם של העוקבים. כזכור, שלביה ועומר ניהלו בעבר מערכת יחסים צמודה ומתוקשרת שנמשכה כשלש שנים, עד שהשניים החליטו להפריד כוחות לפני כגוררת שנה וחצי. מאז הפרידה, כל אחד מהם פנה לדרך חדשה לחלוטין. כיום יעל מטפחת זוגיות פוטוגנית ובינלאומית עם נהג הפורמולה 1 לאנס סטרול, ואילו עומר המשיך הלאה אל פרק חדש בחייו, שהגיע לשיאו בנישואיו לסשה ישראלוביץ.
בשעה שיעל בילתה בקניון ונהנתה מהפנקייקים, החגיגות של עומר וסשה הגיעו לשיאן בטקס מרשים באיטליה. אירוע הענק המרכזי שיתקיים מחר (רביעי) נקבע למנזר "צ'רווארה" העתיק והמרהיב מהמאה ה-14, לוקיישן היסטורי שנשכר בעלות של כ-30 אלף אירו לשכירות בלבד. החתונה, שתוכננה תחת מעטה סודיות כמעט מוחלט ובמשאבים אדירים, נפרסה על פני מספר ימים והוגדרה כאחת היקרות והיוקרתיות ביותר שנראו בביצה המקומית.

יעל שלביה ביום כיף (אינסטגרם)

יעל שלביה ביום כיף (אינסטגרם)

יעל שלביה ביום כיף (אינסטגרם)
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה