אוכל

אחרי 3 שנים בחוץ: הממתק האהוב של עלית חוזר למדפים

הממתק האייקוני טוב טעם חוזר לפס הייצור וכבר במהלך אוגוסט הנוכחי ניתן יהיה לרכוש אותו מדרכי השיווק. לפחות בשלב הזה הוא יימכר רק כחלק מאריזה משפחתית בסופרים ולא כוופל בודד בפיצוציות כפי שהיה בעבר

מערכת ice | 
שוקולדים (צילום פלאש 90/ משה שי)
התגעגעתם? הוא חוזר. באפריל 2022, עם התפוצצות פרשת הסלמונלה במפעל השוקולד של חברת שטראוס, כל חטיפיה האהובים ירדו במהרה מהמדפים. גם החטיף טוב טעם איבד את מקומו ולא נראה מאז על המדפים. עד עכשיו.
בשורה אדירה למי שאוהב את הממתק האייקוני שחוזר לפס הייצור ועל פי הפרסום בחדשות 12 כבר במהלך אוגוסט הנוכחי ניתן יהיה לרכוש אותו מדרכי השיווק. לפחות בשלב הזה הוא יימכר רק כחלק מאריזה משפחתית בסופרים ולא כוופל בודד בפיצוציות כפי שהיה בעבר.

למי שששכח, לצד הטורטית, אחד מחטיפי השוקולד הפופולריים ביותר של שטראוס, היה הוופל "טוב טעם", שבדומה לו היה גם הוא פרווה. באפריל 2022, עם התפוצצות פרשת הסלמונלה במפעל השוקולד של חברת שטראוס, כל חטיפיה האהובים ירדו במהרה מהמדפים.
מאז חלפו שנתיים ומלבד "טוב טעם" - כל שאר החטיפים חזרו למדפים. אלא שלפני חודש בדיוק, נודע כי לאור פנייה של אחד הצרכנים, בשטראוס סיפקו רמזים שהמוצר האהוב ישוב למדפים עוד בשנת 2025 וכעת זה אכן קורה.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה