בארץ
מירי רגב חוגגת: "לא להאמין, אני סבתוש"
שרת התחבורה זכתה היום לרגע מרגש במיוחד בעיצומה של מערכת בחירות סוערת. בתה יעל הביאה לעולם בן זכר והפכה את השרה לסבתא בפעם הרביעית בחייה
שרת התחבורה מירי רגב היא אשת ציבור בעלת פופולריות רבה. היא מכהנת תחת מפלגת הליכוד כבר קרוב ל-17 שנה במגוון תפקידים. מאחורי הכובע של חברת הכנסת, רגב מנהלת חיי משפחה מלאים, אך עליהם היא שומרת הרחק מאור הזרקורים.
היום (רביעי) זכתה השרה לחבק נכד נוסף, רביעי במספר. את הבשורה המשמחת היא שיתפה בעמוד האינסטגרם שלה לצד תמונה שלה אוחזת בתינוק ויושבת לצד בתה היולדת. "בשבח והודיה להשם יתברך, יעלי שלי הגיבורה, ילדה בלילה בן זכר. ישתבח שמו לעד. לא להאמין, אני סבתוש בפעם הרביעית", כתבה בהתרגשות.
"תודה לצוות הרפואי המסור ולמיילדת הנפלאה מרים של בית החולים מעייני הישועה", היא לא שכחה להודות על מי שלקחו חלק בלידה.
הגזירה המשמחת הזו מגיעה עבור רגב בשיאה של תקופה סוערת ועמוסה ובעיצומה של מערכת בחירות סוערת. אלא שהפעם, הזירה הפוליטית והמאבקים המפלגתיים פינו את המקום לרגע משפחתי מרגש במיוחד, המביא עמו תקווה גדולה לאחר התקופה המטלטלת שעברה המשפחה.
רק לפני כחודשיים שמחה גדולה ורגע של נחת נפל על השרה רגב. כמעט שלוש שנים לאחר שהייתה בין הניצולות מאירועי 7 באוקטובר במסיבת הנובה, בתה, מיכל רגב, התארסה לבן זוגה, נתיב עטר, אותו הכירה זמן קצר לאחר המתקפה.
מירי רגב, שנשואה לדרור ואם לשלושה, החלה את דרכה הציבורית כבר במהלך השירות הצבאי שהיה ארוך ומגוון בן למעלה משני עשורים. במהלכו שימשה כצנזורית הצבאית הראשית ובהמשך כדוברת צה"ל - תפקיד שבמסגרתו הועלתה לדרגת תת-אלוף והובילה את מערך ההסברה והתקשורת של הצבא באירועים מכוננים, בהם תוכנית ההתנתקות ומלחמת לבנון השנייה.
עוד ב-
עם שחרורה מצה"ל פנתה רגב לזירה הפוליטית והצטרפה לתנועת הליכוד. לכנסת היא נבחרה בשנת 2009. לאורך השנים ביססה את מעמדה כאחת הדמויות הבולטות והמשפיעות בגוש הימין הישראלי וכיהנה בשורה של תפקידים בכירים בממשלה, בראשם כשרת התרבות והספורט - תפקיד שבו הובילה רפורמות לקידום הפריפריה הגאוגרפית והחברתית ולחיזוק מורשת עדות המזרח - וכן כשרת התחבורה והבטיחות בדרכים וכחברה בקבינט המדיני-ביטחוני.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



