תקשורת ומדיה
ענת קם: "מעובדי חדשות 12 אני לא מצפה לכלום"
המתח בחברת החדשות של ערוץ 12 עולה מדרגה: יוסי מזרחי עקץ לכאורה את עמית סגל בציוץ חריף, וכתבת "הארץ" ענת קם הצטרפה לביקורת עם מסר ברור לאילנה דיין
מחלוקות ומתח פנימי בחברת החדשות של ערוץ 12 החלה השבוע. הכתב יוסי מזרחי פתח בחזית פומבית ועוקצנית לכאורה נגד הפרשן הפוליטי הבכיר של הערוץ, עמית סגל, כתגובה לדברים נוקבים שאמר בתקופה האחרונה בערוץ.
בציוץ שהעלה לחשבון ה-X שלו, פרסם מזרחי פרפרזה ישירה על ציוץ עבר מוכר של סגל. "שקט הוא רפש", כתב מזרחי. "אני מוחה מחאה נמרצת על דברים שכתבו והציגו פרשנים. התעמולה הבוטה הזו לטובת צד אחד מביישת (לעניות דעתי הלא קובעת) את חברת החדשות".
מי שמיהרה להגיב, כתבת "הארץ", ענת קם שהביעה ביקורת בחשבון ה-X שלה: "מעובדי חדשות 12 אני לא מצפה לכלום. ציוצים זה נחמד אבל לא יוסי מזרחי ולא עדי זריפי יעזבו בגלל עמית סגל. הם לא יכולים להרשות לעצמם וזה בסדר. מי שצריכה להגיד עד כאן זו אילנה דיין. כשהיא תבוא לאבי ניר ותגיד או הוא או אני, אז עשוי להיות סיכוי לשינוי".

צילום מסך מתוך רשת X
דבריו של מזרחי מתכתבים באופן גלוי עם מחאתו של סגל משנת 2022. כזכור, סגל יצא אז נגד עורך חדשות החוץ, ערד ניר, בעקבות דברים שאמר בעת שהציג את נתוני הסקרים לקראת הבחירות: "אין הכרעה עדיין בין הגוש שנאמן לנתניהו שעומד על שוחד מרמה והפרת אמונים וגם אחרי שהוא הכשיר את איש הימין הקיצוני בן גביר וחיבר אותו לסמוטריץ שרוצה שהמדינה תתנהל ע"פ משפט התורה במפלגה ששמה מעורר חוסר נוחות, עוצמה יהודית".
עוד ב-
בעקבות אותה התבטאות, צייץ בזמנו כתב חדשות 12: "שקט הוא רפש. אני מוחה מחאה נמרצת על דבריו של ערד ניר הערב. התעמולה הבוטה הזו לטובת צד אחד מביישת את חברת החדשות". כעת, עקיצתו של מזרחי מציפה מחדש את הסערה בתוך המערכת סביב אופי הפרשנויות והגבולות העיתונאיים. הרקע למתקפה של מזרחי מגיע בעקבות הסערה שפרצה ברשתות החברתיות, לאחר שעל פי החשד דלפו התכתבויות משרתיו של יונתן אוריך, יועצו הקרוב של ראש הממשלה בנימין נתניהו, ובהן גם שיחות שניהל עם סגל.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



