ויראלי

פעילות הימין נפגשו עם נתניהו: "לא שוטפת את היד בחיים"

לקראת הבחירות, פעילות הימין רומי אביטן ורנה גיספן הגיעו לאולפן "הפטריוטים" בערוץ 14, שם פגשו את ראש הממשלה בנימין נתניהו. סרטון שהעלתה אביטן לטיקטוק, לצד ההצהרה המשעשעת שלה על המפגש, מעורר עניין ברשץ
מערכת ice | 
בנימין נתניהו בחירות (צילום חיים גולדברג/פלאש90)
הבחירות מתקרבות ובעוד פחות משבועיים, אזרחי מדינת ישראל יצאו לקלפיות ברחבי הארץ. בינתיים, המועמדים לכנסת מנסים להגיע לכל פינה בארץ ומתראיינים לערוצי התקשורת במטרה להרוויח עוד קולות של מצביעים. גם ראש הממשלה המכהן, בנימין נתניהו הגיע בימים האחרונים לראיונות בתכנית הדגל של ערוץ 14, "הפטריוטים" ולראיון מיוחד ב"שבע" בהגשתה של איילה חסון בכאן 11. 
פעילות הימין, רומי אביטן ורנה גיספן הגיעו לאולפן "הפטריוטים" כדי להיות קהל בתכניות והתרגשות הייתה ניכרת. בחשבון הטיקטוק של אביטל העלתה סרטון מהמפגש שלה עם נתניהו: "אני לא שוטפת את היד בחיים!", ובתיאור הסרטון כתבה: "מי שרוצה לגעת לי ביד 100 בביט".
 
@romiavital777 מי שרוצה לגעת לי ביד 100 בביט #פוריו #איילגולןהמלך #ביביראשהממשלהשלי #ביבי ♬ צליל מקורי - שומעים מזרחית בטיק טוק

כבר בפתחי דבריו הציג בראיון לערוץ 14, נתניהו תמונה מורכבת וחשש ממשי לגורל גוש הימין ביום הבחירות: "אני אגיד לך את האמת, אני מודאג. המספרים האמיתיים זה לא מה שערוצי התבהלה מפרסמים, וזה גם לא הדברים המאוד אופטימיים שמתפרסמים כאן. המקום האמיתי זה תיקו, על הקשקש, וזה יוכרע אם האנשים שיושבים כאן ובבית ילכו להצביע". נתניהו הזהיר מעליית השמאל לשלטון והוסיף: "אתם רוצים את איזנקוט ראש ממשלה? גולן שר ביטחון? לזימי שרת חינוך? אל תשבו בבית, גשו להצביע מחל".
במהלך הריאיון התייחס נתניהו גם לזירה הביטחונית והמדינית, תוך שהוא מתחייב להמשיך במאבק נגד משטר האייתוללות: "עשינו שתי פעולות שחיסלו את האיום להשמדת ישראל. כל עוד המשטר הזה עומד על רגליו הוא ינסה להשמיד אותנו מחדש. אני יכול להבטיח שהמשטר הזה עובר מן העולם, כי זה או הם או אנחנו, וזה חייב להיות אנחנו".
באשר לרצועת עזה הבהיר נתניהו כי היעד נותר חד-משמעי: "לחסל את חמאס! פשוט". בנוסף, כשאפתה האפשרות להתערבות משפטית בפעילות הצבאית ביהודה ושומרון, שיגר נתניהו מסר תקיף לרשות השופטת: "בג"ץ יכול לרצות, אנחנו נשארים שם. יש גבול לטרלול. גם בבג"ץ נטפל".
הראיון של נתניהו ב"הפטריוטים" מגיע כמובן רגע לפני הבחירות, כשנתניהו שוב בוחר להשמיץ את הערוצים המתחרים אותם הוא מכנה "ערוצי תבהלה", בהם בעיקר קשת 12 ורשת 13, ובוחר להתראיין רק בערוץ 14 ולהמשיך להחרים את שאר הערוצים בהם הוא לא מתראיין מזה תקופה ארוכה מאוד.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה