טלוויזיה

אחרי 19 שנה: מונית הכסף עוברת למתחרים

אחרי כמעט שני עשורים, אחד הפורמטים המזוהים ביותר עם הערוץ עובר למתחרה הגדולה רשת 13. המהלך הדרמטי יגרור פרידה מהמנחה המיתולוגי שהוביל את התוכנית מיומה הראשון
עידו רוזנבלום בקמפיין הבינלאומי (צילום מסך)
דרמה מתרחשת מאחורי הקלעים של תעשיית הטלוויזיה הישראלית, אחד השעשועונים הוותיקים והמזוהים ביותר עם קשת 12, "מונית הכסף", עוזב את הבית החם ועובר למתחרה, רשת 13.
האתגר הגדול ביותר של המעבר הזה, הוא חילופי המנחים. עידו רוזנבלום, שהנחה את התוכנית מאז עלייתה בישראל בשנת 2007 והפך לחלק בלתי נפרד מה-DNA שלה, הוא טאלנט בלעדי של קשת 12 (שם הוא מוביל פרויקטים ענקיים כמו "הזמר במסכה"). טרם נקבע מי יהיה המנחה של התוכנית הפעם.
התוכנית עלתה לשידור ב2007, ועידו רוזנבלום היה המנחה שלה מהיום הראשון של התוכנית. בפעם האחרונה שהיא שודרה היה ב-2024 בקשת 12 כחלק מספיישל מיוחד.
רוזנבלום ייפרד רשמית מההגה, וברשת 13 ייאלצו למצוא מנחה חדש שייכנס לנעליים הגדולות והשנונות שלו, משימה מורכבת במיוחד עבור תוכנית שנשענת כמעט לחלוטין על הכריזמה והאלתור של הנהג.
המהלך הזה מזכיר מהלכים היסטוריים קודמים בשוק הטלוויזיה המקומי (כמו המעברים של "הישרדות", "האח הגדול" או "The Voice" בין הערוצים).
האתגר של רשת 13, לקחת פורמט שעבר שחיקה וזוהה לחלוטין עם המתחרה, להפיק אותו ללא המנחה המקורי, ולנסות להפוך אותו שוב ללהיט רייטינג. כדי שזה יעבוד, רשת תצטרך להביא טוויסט משמעותי, בין אם באמצעות גרסת סלבס מורחבת, שינוי חוקי המשחק, או ליהוק של מנחה מפתיע במיוחד שיביא אנרגיה חדשה לגמרי למונית.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה