שיווק ופרסום
האוניברסיטה הפתוחה במינוי יוקרתי: זו הדוברת החדשה
ממשרד החינוך לאוניברסיטה הפתוחה: מיטל אדרי כהן, מנהלת אגף דוברות תקשורת והסברה במשרד החינוך, מונתה לתפקיד דוברת האוניברסיטה הפתוחה, לאחר הליך המיון של ועדת האיתור. הובילה את מערך היח"צ של טקס הדלקת המשואות
האוניברסיטה הפתוחה עם מינוי יוקרתי היישר מצמרת דוברות משרד החינוך. בכך, ועדת האיתור של האוניברסיטה הפתוחה בחרה במיטל אדרי כהן, מנהלת אגף דוברות תקשורת והסברה והממונה על מניעת גזענות ואפליה במשרד החינוך, לתפקיד דוברת האוניברסיטה הפתוחה.
אדרי כהן החלה את דרכה בעולם התקשורת בחברת החדשות של ערוץ 12 ולאחר מכן מילאה שורה של תפקידים בכירים במגזר הציבורי: היא הייתה מנהלת אגף הדוברות במשרד התרבות והספורט, מנהלת תוכן דיגיטלי בדוברות מערך הסייבר הלאומי ומנהלת תוכן במטה ההסברה הלאומי במשרד ראש הממשלה.
במסגרת תפקידים שהיא מילאה, היא הובילה את מערך יחסי הציבור של הטקסים הממלכתיים של מדינת ישראל ובכללם טקס הדלקת המשואות, פרס ישראל וחידון התנ"ך העולמי. כמו כן היא ניהלה משברי יחסי ציבור מורכבים והובילה את אסטרטגיית הפרסום של יציאת מערכת החינוך, התרבות והספורט הישראליים ממשבר הקורונה.
עוד ב-
בנוסף היא ייצגה את משרד החינוך בוועדה הממשלתית להעמדת מידע לציבור בשעת חירום, והובילה את ההערכות התקשורתית לפתיחת שנת הלימודים בבתי הספר וגני הילדים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.האוניברסיטה הרוויחה - משרד החינוך הפסידיודע דבר 11/2025/14הגב לתגובה זו0 0עוד עובדת מצטיינת שברחה על נפשהסגור
-
2.בחירה ראויה - היא ערכית והגונה מאד (ל"ת)עבדתי איתה בעבר 11/2025/11הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.תותחית על חללהמבין 11/2025/10הגב לתגובה זו0 0בהצלחהסגור



