שיווק ופרסום
רשת האופנה החדשה שמטריפה את הסלבס מתרחבת בישראל
עדן פינס, תום חיימוב ויובל כספית הגיעו להצטלם בחנות המותג, שמציע בגדי יום-יום וחליפות לאירועים. כמה עולים הפריטים, ומה כולל השירות שמחכה ללקוחות בסניפים?
רשת אופנת הגברים קנדיד (CANDID), שהוקמה ב-2017 מרחיבה את הפריסה בישראל ומושכת גם שמות מוכרים מעולם הבידור והרשתות החברתיות. במרץ האחרון מנתה הרשת שמונה סניפים ומאז כבר הספיקה לפתוח שניים נוספם כשהיא מונה כעת עשרה סניפים מחיפה וקריית חיים ועד אילת.
הקולקציות משלבות בין בגדים ליומיום וליציאה לבין פריטי ספורט־אלגנט וחליפות לחתנים ולאירועים. לצד חולצות אוברסייז וסריגים אפשר למצוא מכנסיים בגזרות רחבות ופריטים בגוונים ניטרליים. החברה מדגישה את ההתאמה לגוף ומציינת כי בסניפיה פועלים מלבישים ותופרים. ומה עם המחירים? באתר מוצגים, למשל, חולצת אוברסייז מדגם Belcher ב-169.90 שקל, פולו סרוג מדגם Ponza ב-249.90 שקל ומכנסי ספורט-אלגנט מדגם Hack ב-289.90 שקל. בדפים שנבדקו מופיע גם חיווי חוסר זמינות, כך שיש לבדוק את המלאי במידה ובצבע המבוקשים.
גם מחוץ לקטלוג, המותג מקבל חשיפה באמצעות מפורסמים שהגיעו להצטלם בחנות. בין השמות: עדן פינס, רם שטראוס, שחר צרנס, תום חיימוב, אלירן ביטון ויובל כספית. לפי הרשת, נמרוד רון, בעלה של כספית, לבש פריטים שלה ביום חתונתם, וגם חיימוב לבש את המותג באירועים. כך מתחברת פעילות הרשת בתחום הלבוש היומיומי גם לשוק בגדי האירועים והחתונות.
עוד ב-
כזכור, ביוני האחרון פורסם באייס כי קנדיד מתכננת מהלך התרחבות בהשקעה כוללת של כ-24.6 מיליון שקל, שבמסגרתו הוכרז על פתיחת הסניף במתחם GIGI'S בראשון לציון ביולי. באותה הודעה נמסר על תוכניות לפתיחת סניפים בנהריה, בראש פינה ובפתח תקווה. שלוש החנויות המתוכננות עדיין אינן מופיעות ברשימת הסניפים באתר הרשת.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



