שיווק ופרסום

טורנדו מצאה פרטנר: תקציב הפרסום של חברת המזגנים עובר לבאומן בר ריבנאי

התקציב השמן של טורנדו שיעמוד על כ-40 מיליון שקלים עובר משלמור לבאומן בר ריבנאי. התקציב יטופל במשרד ב-3 השנים הקרובות החל מדצמבר
תקציב הפרסום של קבוצת \'טורנדו\' עובר למשרד הפרסום באומן בר ריבנאי ויטופל בו ב-3 השנים הקרובות, החל מחודש דצמבר.
כפי שפורסם באייס , בשלב הגמר של המכרז התמודדו המשרדים ענבר מרחב, זרמון גולדמן ובאומן בר ריבנאי שזכה בו לבסוף. המשרדים שהיו בתמונת התקציב בימים הראשונים בהם גיששה טורנדו בקרב ענף הפרסום היו יורו ישראל, הביילינים, פוגל אוגילבי, זרמון גולדמן, ברוקנר נטע יער, באומן בר ריבנאי, שמעוני פינקלשטיין ברקי וענבר מרחב.
כזכור, למרות שתקציב הפרסום של טורנדו עתיד לעמוד על כ-40 מיליון שקלים בשנת 2012, הוא התקבל בענף הפרסום בחשדנות ובספק רב. מספר משרדי פרסום העדיפו שלא להתמודד עליו לאחר הערכות שמדובר בתקציב שפוטנציאל הרווח הטמון בו נמוך מאוד, אם בכלל. עם הפרידה משלמור אבנון עמיחי נטען מכיוון משרד הפרסום שטיפל בתקציב המזגנים בשנתיים החולפות כי תנאי המסחר אותם דורשת טורנדו ומחירי מדיה הפסדיים עבור משרד הפרסום הם שהובילו לפרידה בין הצדדים. מטורנדו הוסבר בזמנו כי הסיבה העיקרית לפרידה היא רצונה של החברה לרענן את הקו הפרסומי.
באומן בר ריבנאי נדרשים כעת למספר מהלכי שיווק ופרסום בהם מעוניינת טורנדו, בניהם: מציאת שפה פרסומית חדשה לטורנדו, השקת תאגיד מוצרי החשמל והמזגנים - Midea, שישווק באופן בלעדי על ידי טורנדו ויכלול קו של מוצרים לבנים ומזגנים החל משנת 2012. בשנה החולפת, הקו הפרסומי שהוביל שלמור אבנון עמיחי עבור טורנדו בטלוויזיה היה סדרת הפרסומות בכיכוב דודו ארז .
הישג לא פחות חשוב של באומן בר ריבנאי בזכייה במכרז טורנדו הוא העובדה שעל אף ההערכה המקצועית שרוכש רונן בזזי, מייסד ובעלי טורנדו לחברת רכש המדיה יוניברסל (מקבוצת מקאן אריקסון), רכש המדיה של תקציב המיליונים יטופל על ידי זניט אופטימדיה מקבוצת באומן בר ריבנאי ובניהולו של אלון הוכדורף. בטורנדו ציינו בעבר כי חלופה אפשרית בעיניהם היא פיצול תקציבי המדיה ותקציבי הקריאייטיב כך שיוניברסל תהיה זו שתרכוש עבורם את המדיה גם אם משרד הפרסום הנבחר לא קשור עם יוניברסל בהסכמי רכישה.
עוד ברשימת המשימות של באומן בר ריבנאי: רענון הקו הפרסומי של רשתות חברת טורנדו: \'ענק המזגנים\', \'עולם המיזוג\' ו\'מיזוג נטו\' המתמחות בייעוץ ובמכירת מזגנים.
תגובות לכתבה(15):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 9.
    איזה כיף שזרמון הפסידו !
    אנונימי 11/2011/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מה זה משנה מי זכה?
    סגור
  • יותר כיף שפיטרו אותך לפני כמה חודשים
    עדיין מועסק 11/2011/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ובטח את/ה עדיין מובטל. בהצלחה בחיים ובכלל
    סגור
  • באמת כיף שזרמון הפסידו
    דן 11/2011/24
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אותי לא פיטרו מזרמון. אני אף פעם לא עבדתי בזרמון ובכל זאת אני שמח. כי זרמון הרס את ענף הפרסום, פגע בתדמית של הענף, פגע באנשים בענף ועל כך מגיע לו שייענש פעם אחר פעם עד שהמשרד הזה ייעלם מהמפה לנצח
    סגור
  • 8.
    (ל"ת)
    הצפוי הוא המשעמם 11/2011/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 7.
    טורנדו לקוח קשה, מרחם על באומן (ל"ת)
    ליאור 11/2011/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • טען עוד
  • 6.
    מה נסגר בשלמור? הם מאבדים תקציבים בקצב מפחיד (ל"ת)
    סתם 11/2011/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 5.
    ללובטון יש יותר מזל משכל
    אנונימי 11/2011/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    באומן עושים עבודה סבירה לא יותר מזה. ברובה נטולת אסטרגיה וקראיטיב חביב מתובל בדאחקות.באומן צומח בגלל שלמור והרבה מאוד מזל.
    סגור
  • אפילו שם בדוי לא השארת (ל"ת)
    Tamoot 11/2011/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • אחח הקינאה (ל"ת)
    יוסי 11/2011/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 4.
    והעיקר ששוב תיזזו את זרמון על ניוטראל
    מישל 11/2011/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    עשה לי טוב
    סגור
  • אוי כל כך ברור מי את
    מישל מה-בל 11/2011/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הפיטורים היו כואבים אה? הגיע הזמן לעבור הלאה, "מישל".
    סגור
  • מישל את מרשעת ומגעילה
    מה זה משנה 11/2011/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מה עושה לך טוב בזה שאנשים טובים, מוכשרים, עשו זמנם ימים כלילות כדי לעבוד על המכרז הזה רק כדי לגלות שהמשחק )כנראה( היה מכור מראש? האם שנאתך לזרמון-גולדמן כה מעבירה אותך על דעתך שאת שוכחת מי היו אלו שעבדו על המכרז בסופו של דבר? השמחה לאיד הזו היא כל כך משעממת, כל כך ניינטיז, ובעיקר - מכוונת למקום הלא נכון.
    סגור
  • 3.
    הפרסומות עם דודו ארז היו מעולות.
    נטלי 11/2011/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    חכם, מצחיק ובעיקר אפקטיבי. שאפו.
    סגור
  • 2.
    דוד 11/2011/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מגיע להם כל הכבוד, אחד ממשרדי הפרסום ההוגנים של הענף
    סגור
  • 1.
    כל הכבוד לבאומן (ל"ת)
    שרון 11/2011/23
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור