שיווק ופרסום

אין רגע דל במחלקת הקריאייטיב בשלמור: עמית גל ויריב טוויג פורשים מהמשרד

מתיחת הפנים בשלמור אבנון עמיחי ממשיכה לבוא לידי ביטוי בגזרת הקריאייטיב. גל וטוויג, סמנכ"לי הקריאייטיב פורשים לאחר 10 שנים במשרד
משרד הפרסום שלמור אבנון עמיחי ממשיך למלא את יומן המסע שלו באירועים, מאז פרישת גדעון עמיחי. לרשימת הלקוחות המתקצרת, התנודות במבנה ההנהלה עם צירופו של אדם אבנון, הטמעת וונדרמן לפעילות המשרד ופרישתו של צור גולן מצטרפת כעת ההודעה על פרישתם של 2 סמנכ\"לי הקריאייב עמית גל ויריב טוויג - כך נודע לאייס.
כזכור, רק לפני כחצי שנה הסתובבו במסדרונות שלמור אבנון עמיחי לא מעט מנהלים ופיזרו חיוכים לכל עבר. עם העברת המושכות מידיהם של המייסדים רמי שלמור, שלומי אבנון וגדעון עמיחי לדור ההמשך שיכהן כמנכ\"לים בפועל: אדם פולצ\'ק, צור גולן וגיא גלברט הוחלט במשרד על קידום של הדרג הבא עם מינוי 5 סמנכ\"לי קריאייטיב וביניהם גל וטוויג.
\"זה כבר לא שלמור של פעם, הולכים להיות כאן שינויים רדיקליים\"
ההחלטה של טוויג וגל מגיעה כשברקע מהדהדת פרישתו של גדעון עמיחי שהיה המנטור הקריאטיבי במשרד, ואליו הצטרף לפני כשבוע ממשיך דרכו כמנהל הקריאייטיב הראשי, צור גולן. שלמור אבנון עמיחי שנאבק שנים על תדמית \'ספינת הדגל\' הקריאיטיבית של הענף בישראל משנה לאחרונה את פניו באופן בלתי נמנע כתגובה למשבר הכללי בשוק הפרסום ולסיום ההתקשרות עם מספר לקוחות בולטים.
גל וטוויג נמצאים בשלמור אבנון עמיחי כ-10 שנים כל אחד. פרישתם תורמת רובד נוסף לשינוי ה-DNA של שלמור אבנון עמיחי, או כפי שאחד מעובדי המשרד ציין בפני אייס \"זה כבר לא שלמור של פעם, הולכים להיות כאן שינויים רדיקליים וימים יגידו מה יהיה\". היבט נוסף שניתן להצביע עליו בעקבות העזיבה של טוויג וגל היא העובדה שפרישתו של גדעון לא השפיע רק לקוחות המשרד אלא גם על עובדי שלמור הוותיקים.
בשלב זה טרם ידוע מהן התוכניות של טוויג וגל לגבי המשך דרכם בענף, עם זאת, לאייס נודע כי גל שוקל את המשך דרכו בתחום הפרסום ואילו טוויג הביע את רצונו להמשיך לתפקיד חדש ומשמעותי במשרד אחר.
ברקע לסיום דרכם במשרד מוסרים לאייס גורמים בסיבת המשרד כי מדובר בהחלטה משותפת של בכירי המשרד, יחד עם גל וטוויג. שלא לייחוס אומר לאייס אחד מעובדי שלמור כי \"יש דרך מסוימת שהמשרד בחר והולך אליה. זה לא מתאים לכולם וכתוצאה מכך יש כאלו שמחליטים לעזוב\".
גל (41), נמצא בענף הפרסום מ-1995 והחל את דרכו בבאומן בר ריבנאי, עבר ליורו (צרפתי, שטרנשוס, זמיר) ומשם לרבן IPG. לשלמור הוא הגיע בינואר 2002 ומאז התקדם במשרד מתפקיד הקופי, ב-6 השנים הראשונות עד למינויו כסמנכ\"ל קריאיייטיב. בין התקציבים הבולטים בהם טיפל נמנים נסטי, נביעות פלוס, אורנג\' וביטוח ישיר (מהלך ה\'זמרים\').
טוויג (38), נמצא בשלמור ב-9 השנים האחרונות והחל את דרכו במשרד הפרסום רבן, משם עבר למקאן ולאחר מכן נחת בשלמור אבנון עמיחי. בין התקציבים הבולטים בהם מטפל טוויג נמנים אורנג\' ודפי זהב, מרצדס, סמארט, טמבור, היינץ, גינדי, פוקס הום, קלירקס, שפ\"ם, עצו\"ם, לתת, עצו\"ם ומהלכי הפרסום למען השבתו של גלעד שליט.
משלמור אבנון עמיחי לא התקבלה תגובה לידיעה.
תגובות לכתבה(25):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 16.
    יריב טוויג נראה בדיוק כמו אלדד ויינברגר
    אלחנן 01/2012/19
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אולי זה אותו אדם?
    סגור
  • 15.
    הדור החדש של המשרדים
    גל 01/2012/19
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מה שקורה לשלמור זה חלק טבעי מחילופי הדורות ועליית הדור החדש עם משרדים דוגמת פוקס גורן וחברון זלצמן שביט
    סגור
  • 14.
    גדעון 01/2012/19
    הגב לתגובה זו
    0 0
    בטח משקיף מהצד ומתמוגג מאיך שהעסק מתמוטט. הגעתו של הבן המוכשר שהוחזר בחסות אביו תביא להאצת הקריסה. הנפוטיזם מעולם לא הוכיח עצמו בענף. זה גם לא יקרה פה. שלומי מול גדעון - נראה מי בסוף ישרוד.
    סגור
  • 13.
    ניצול ראובני 01/2012/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    במקום שהתעשייה תיישר קו עם משרד שהוביל את הקריאיטיב והיה סמן ימני בישראל בכל מה שקשור למהלכים וקמפיינים פורצי דרך בעולם, המשרד מיישר קו עם הבינוניות של התעשיה כולה. תחי הבינוניות.
    סגור
  • 12.
    בוקר טוב אייס
    יולי 01/2012/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    כבר שבועיים מאז שזה קרה, טוב שאתם נזכרים לפרסם
    סגור
  • טען עוד
  • 11.
    אנשים מוכשרים ביותר
    משקיף בדאגה 01/2012/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    בטח יחטפו בחוץ תוך שניות מי שאני באמת דואג לו זה שלמור...
    סגור
  • 10.
    תעודת עניות לשלמור (ל"ת)
    אנונימי 01/2012/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 9.
    "פרשו" זה מילה מכובסת... (ל"ת)
    מעניין... 01/2012/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 8.
    ברכות להנהלה החדשה ובהצלחה בהמשך הדרך
    אוהד 01/2012/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    יהיה בטוח מעניין
    סגור
  • בטוח
    כלב נחיה 01/2012/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    בהצלחה
    סגור
  • אדם לאדם זאב
    קופי עם משחק מילים 01/2012/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    עם הנהלה חדשה כזאת מה יכול להתפקשש
    סגור
  • 7.
    המחליף של גדעון
    שועלי 01/2012/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מדובר באיש מוכשר, בשם זאב רביד. הוא למעשה המחליף המתבקש להחלפת צור דולן ולמעשה לגדעון. הוא חתום על עשרות קמפיינים מוצלחים בשנים האחרונות בגיזרת ה"מיתוג"!!
    סגור
  • הגשות
    קאן 01/2012/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הפלאיירים והתלי דלת זה הדבר הבא בקאן
    סגור
  • חחחחח
    חחחחח 01/2012/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    חחחחח
    סגור
  • מסכים לחלוטין
    זאבי 01/2012/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    זאב רביד בעל הסתכלות רחבה, נסיון רב ביצירת והובלת קמפיינים ובהחלט האיש שהלקוחות צריכים כרגע לבנית סיפור המותג
    סגור
  • איזה קמפיינים מוכרים בדיוק הוא הוביל? (ל"ת)
    רוצה לדעת 01/2012/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 6.
    סוף עידן
    אחת שיודעת 01/2012/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    אין ספק שאלו אבדות קשות לשלמור,האנשים האלו היו אחראיים על הפרוייקטים היותר מדוברים ומעוטרים של המשרד.מי נשאר לנווט את הספינה?
    סגור
  • המתחרים הפכו את העיטורים לאות קלון
    אחת 01/2012/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הבינוניות מנצחת במבחן התוצאה, גדעון יכול לכתוב על זה ספר
    סגור
  • לאחת שחושבת שהיא יודעת
    ממזריקו 01/2012/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    את לא יודעת
    סגור
  • 5.
    משרד של חנונים (ל"ת)
    אנונימי 01/2012/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 4.
    חדשות של לפני שבועיים
    אחד שיודע 01/2012/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    פרשו, התפוטרו, ווטאבר... שלמור הולכים לשקוע וזה עצוב
    סגור
  • לא עצוב בכלל
    אני 01/2012/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הלוואי ועוד כמה מפעלים כאלה יפלו, וחסל הניצול בשעות! שישארו קצת תקציבים למשרדים הקטנים
    סגור
  • 3.
    מתיחת פנים???מכבסת מילים
    יואב 01/2012/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    זאת קריסה קולוסאלית, כואבת, עצובה. זה הסוף של אחד המשרדים המפוארים שהיו כאן. זאת לא מתיחת פנים ֿאלה חרחורי גסיסה
    סגור
  • 2.
    ליריב המוכשר והמקצועי
    לקוחה 01/2012/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    יריב היה תענוג לעבוד איתך. מאחלת לעצמי ולמותג שזאת לא תהיה הפעם האחרונה. ד.
    סגור
  • 1.
    הם צריכים להמציא את עצמם מחדש
    מתבונן מהצד 01/2012/18
    הגב לתגובה זו
    0 1
    למחוק את המותג שלמור, לקרוא לעצמם YR ישראל, למצוא מיקוד חדש (אסטרטגיה? התחום של וונדרמן?) ולרוץ
    סגור