שיווק ופרסום

מתכנתים? יוסי לובטון מחכה לכם בגיהנום: באומן מגייסים בתוך 'דיאבלו 3'

מנכ"ל באומן בר ריבנאי מוכיח שהוא קשוב לתעלולים הדיגיטליים של עובדיו ומשתף פעולה בגיוס ייחודי בתוך משחק מחשב. לובטון יחכה למגויסים בכל יום רביעי בשעה 20:00 וישחק לצידם תוך כדי ראיון עבודה און-ליין. מוכנים?
לאט ובטוח עולם גיוסי העובדים למשרדי הפרסום הופך לתעשייה שמנפיקה כמה מהמהלכים הכי יצירתיים שיש. משרד הפרסום באומן בר ריבנאי שהציג בעבר שאלון פארודי לפיו יכלו המועמדים לבדוק את התאמתם למנהלי הקריאייטיב במשרד, הציג היום (יום א\') דרך מעניינת נוספת למשוך עובדים, והפעם מתכנתים. איפה? בגיהנום.
משרד הפרסום החליט לקיים ראיונות עבודה למתכנתים בתוך משחק התפקידים הפופולארי DIABLO 3. המשרד מכוון כמובן לעולמם של המתכנתים חובבי המשחק שלראשונה יקיימו את ראיון העבודה תוך כדי המשחק עצמו.
יוסי לובטון, מנכ\"ל המשרד (וברברי ב-Level 60) הוכיח שהוא פתוח וקשוב לתעלולים הדיגיטליים שמציבים בפניו עובדי במשרד ויקח חלק חשוב במהלך הגיוס הייחודי. לובטון יחכה למועמדים בתוך משחק המולטי-פלייר וישחק לצידם באחת המשימות הקשות של המשחק. במשרד מסבירים שלובטון יבחן לאורך המשימה \"את היכולות שלהם לעבוד בצוות ואת יכולתם בפתרון בעיות בצורה יצירתית ומהירה\". בין לבין הוא גם מכין להם מספר שאלות אישיות רלוונטיות.
הרשימה של המתכנתים תסונן ולבסוף יגיע מספר מצומצם של מועמדים נבחרים למשרד כדי להיפגש עם המנכ\"ל יוסי לובטון. אחד מהם יזכה באחד העצמים הנדירים של המשחק (חרב Warmonger), מליון מטבעות זהב ותג עובד.
לפרטים נוספים על המהלך - לחצו כאן
תגובות לכתבה(5):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    אלוהים נמצא בפרטים הקטנים
    דקדוקי 07/2012/02
    הגב לתגובה זו
    0 0
    "ללא חת" אומרים וכותבים עם מקף בחית, ולא עם צירה. תמיד טוב לשכור קופירייטר שיודע עברית בסיסית ויכול להוציא אתכם פחות עילגים.
    סגור
  • אתה לא מתכוון ל"פתח" במקום "מקף"?? (ל"ת)
    גיל 07/2012/02
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • כמובן. פתח.
    דקדוקי 07/2012/02
    הגב לתגובה זו
    0 0
    נתנחם בכך, שפליטת הקולמוס שלי לא מחרבנת הפקה שלמה.
    סגור
  • 2.
    כל הכבוד
    אגודת המג'נטו 07/2012/01
    הגב לתגובה זו
    0 0
    רק מומחי מג'נטו אמיתיים היו יכולים להביא רעיון כזה, פרגון+קנאה
    סגור
  • 1.
    הם פשוט דפוקים לגמרי
    מפיסטו 07/2012/01
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ולא יעזור - זה עובד להם. לא יודע מה הקריאייטיב שלהם עושה או לא עושה למכירות של הלקוחות שלהם, אבל הוא פשוט משובח, והם מוכיחים את זה בכל שטות שיוצאת להם מהידיים. מצחיק, שאפו.
    סגור