שיווק ופרסום
תעלול יחצני או סיפור אמיתי? אדם איבד את זכרונו - ושחזר אותו בעזרת פייסבוק
מאיאנק שארמה, בן 27 מניו דלהי, קם בוקר אחד ללא זכרון כלל - אפילו את הוריו הוא לא זיהה. ואז נכנסה לתמונה אפליקציית People You May Know
מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מאבדים את הזכרון, כולו. עד למצב שלא הייתם מזהים את הבבואה שלכם במראה, או את הוריכם. נכון, דבר ראשון פותחים פייסבוק כדי לחזור לעניינים. כך לפחות ממותג הסיפור האנושי המוזר של מאיאנק שארמה, בן 27 מניו דלהי, הודו שאיבד את כל זכרונותיו והחל לשחזר את חחיו דרך רשת החברים בפייסבוק.
המקרה המוזר של שארמה החל כשחלה ב- טוברקולוזיס מנינגיטיס - מחלה זיהומית חריפה שבעקבותיה הוא אושפז למשך שבוע. לדברי שארמה, שבוע האשפוז בבית החולים הסתיים בבשורות טובות ורעות. הבשורה הטובה היא שהוא יצא מכלל סכנה, אבל, וזה אבל גדול מאוד - שארמה איבד את זכרונו באופן מלא. הוא לא זכר דבר משבוע האשפוז ובנוסף שכח את כל מה שצבר ב-27 שנותיו.
שארמה מספר: \"כשמצבי הבריאותי השתפר חזרתי להשתמש במחשב וסרקתי את היסטוריית הגלישה שלי. נתקלתי בפייסבוק שהציע לי: אלו \'אנשים שאתה עשוי להכיר\', וכך הכל התחיל\".
בשורה התחתונה, הסיפור המרגש של שארמה לא יגרום לנו לשנות את הגישה כלפי אפליקציית People You May Know שרודפת אותנו בכל ביקור בפייסבוק על סמך הקשרים קלושים, במקרה הטוב. רק תזכרו דבר אחד, אם במקרה תתעוררו מחר ללא זכרון, תדעו מאיפה להתחיל מחדש. רגע, אתם תזכרו את זה בכלל?
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.זכרון חלקיronan 08/2012/26הגב לתגובה זו0 0נראה שזכר את שם המשתמש שלו, והסיסמה...סגור


