שיווק ופרסום

מוריס לוי משתעשע ביוטיוב: צפו בברכת השנה החדשה הייחודית של יו"ר פובליסיס

לוי משחרר את העניבה ומציג כישורי משחק מפתיעים. האיש מס' 1 בפובליסיס מפגין רוח שטות חביבה בברכת השנה החדשה לשלוחות החברה הבינ"ל
מוריס לוי, יו\"ר מעצמת הפרסום הבינלאומית פובליסיס מוכיח שהוא הולך לפי הקוד הניהולי של \"נאה דורש, נאה מקיים\". האיש שעומד בראש קבוצת הפרסום השלישית בגודלה בעולם, ומי שחרטה על דגלה את סמל המובילות בשוק הדיגיטל, שיגר את ברכת השנה החדשה לשלוחות החברה (כולל אזכור לבאומן בר ריבנאי) במהלך יוטיובי משעשע.
הוידאו שנראה תמים למדי מתחיל באופן אוטומטי עם הפתעה קלה כשראשו של לוי מוסתר מאחורי לוגו ה-PLAY הגדול במרכז הפריים, ולוי עצמו מסיט את פניו לצד וקורא לגולש ללחוץ כדי להתחיל בצפייה. הצפייה בסרטון עצמו ממשיכה בערוץ היוטיוב של קבוצת פובליסיס ושם מתחילה החגיגה האמיתית, בה לוי משתף פעולה ומשתטה באופן משובב.
בעמוד שנראה כמו ערוץ יוטיוב ככל שאר הערוצים, שום דבר הוא לא כמו שהוא נראה. אנשי הדיגיטל של פובליסיס העניקו לכל כפתור חיים חדשים, כך שלחיצה על ווסת הווליום מסתירה בתוכה כמה התרחשויות כיפיות, כמו גם הלחיצה על איכות הצפייה וכן הלאה. לא נהרוס לכם את החוויה, צפו בעצמכם.
מוריס לוי בגרסת 2013 המשוחררת

תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    MAX-HIM!!! (ל"ת)
    ג 12/2012/12
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 2.
    הילד גאון! (ל"ת)
    אנונימי 12/2012/11
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    פשוט גאוני (ל"ת)
    מוריסי 12/2012/11
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור