שיווק ופרסום
שמח בניו יורק: פינליסטים לדובצקי וגיתם, 2 לאדלר ו-3 למקאן בתחרות הפרסום
התחרות שתיערך בחודש מאי מבשרת טובות למתמודדים מישראל. הליך השיפוט מורכב מ-2 שלבים - המדליות ייקבעו לאחר דירוג השופטים הבכירים
הדיווחים על הצפוי בתחרות הפרסום בניו יורק מתחילים לזרום ביממה האחרונה. נכון לעכשיו, המשרדים מישראל יכולים לספור כבר 7 פינליסטים שהעפילו לשלב הגמר של התחרות שתיערך בתחילת חודש מאי הקרוב.
מקאן דיגיטל, אדלר חומסקי, גיתם ודובצקי זקס אוברוצקי (חבר חדש בסבב התחרויות) חולקים ביניהם את 7 הפינליסטים: 3 למקאן דיגיטל עבור פרויקט ה- Roots - מותג האופנה שהוקם למען עמותת שורשים (העפיל גם לגמר ה-ONE SHOW).
משרד הפרסום אדלר חומסקי עם 2 פינליסטים, לעמותת ל.א עם מהלך הד\"שים ברדיו ביום הבינלאומי למלחמה באלימות נגד נשים, ופרויקט \"שמים את השוליים במרכז\" עבור בית השאנטי, במסגרתו מותגים הקצו את השוליים של מודעות הפרסום שלהם עבור מסרים של בית השאנטי.

מודעת השוליים עבור בית השאנטי - במסגרת מודעה של פלאפון
גיתם BBDO העפיל לגמר התחרות עם מהלך \" אופל קורסה___\" שהעפיל גם לגמר ה-CLIO ודובצקי זקס אוברוצקי מופיעים שם (בקטגוריית הפרינט) עם קטלוג האופנה שעיצבו למותג בגדי הילדים EPK, תחת השם: inspired by children.
הליך השיפוט בתחרות הפרסום בניו יורק מורכב מ-2 שלבים. בראשון, מאות שופטים מרחבי העולם צופים בעבודות המתמודדות ועל פי דירוגם נקבעת רשימת השורטליסט. בשלב זה מופיעים גם מספר שופטים ישראלים, ביניהם ארז רובינשטיין מטוונטי טרי, דן אבלגון מאדלר חומסקי, אלדד וינברגר ממקאן, עמית סטולר מיהושע TBWA וינון לנדנברג, לשעבר ממייסדי אידיאולוג\'יק. בשלב השני 30 שופטים בכירים מתכנסים לשלב שיפוט נוסף, שבו נקבעות העבודות שנותרות במעמד הפינליסט ואלו שזוכות לאחת המדליות. במעמד זה לוקח חלק גדעון עמיחי, משותפי שלמור אבנון עמיחי לשעבר.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.סמנכ"ל קריאיטיב גוסט משותףהמירוץ המביך לקרדיט 04/2013/22הגב לתגובה זו0 0שני גרשובובויץסגור
-
2.ליל כל הקדושים, מלא ברוחות רפאים!דלעת 04/2013/22הגב לתגובה זו0 0רוב העבודות הם בכלל Ghost, מי בכלל ראה/מכיר אותם?סגור
-
1.איפה באומן? ביזיון לתחרות! (ל"ת)אחד שיהיה שם 04/2013/22הגב לתגובה זו0 0סגור


