שיווק ופרסום

מוכנים לשלב שאחרי פייסבוק: העמוד המצליח "ילדים הם התסריטאים הטובים בעולם" הופך לאתר

העמוד שהוקם לפני קצת יותר מ-3 שנים על ידי שרית ואסף כץ, כחלק מתיעוד פרטי של ציטוטי הבנות שלהם מציע להורים אפשרות לעצב את ציטוטי הילדים שלהם, לשמור את אותם וגם לשתף אותם
משה בנימין |  7
ילדים הם התסריטאים (צילום יח"צ)
"ילדים הם התסריטאים הטובים בעולם", אחד מעמודי הפייסבוק המצליחים בישראל - שהיה שם בזמן הנכון עם התוכן הנכון, וסיפור צמיחתו הוא תמונת ראי של ההשתלטות ההדרגתית של פייסבוק על העדפות הגלישה של הישראלים - הופך לאתר אינטרנט. 
העמוד שהוקם לפני קצת יותר מ-3 שנים על ידי שרית ואסף כץ, כחלק מתיעוד פרטי של ציטוטי הבנות שלהם (שני 9, רוני 7.5 ומאיה 3.5), צבר מאז כ-170,000 חברים והפך לבמה מרכזית לציטוטים מבריקים/מצחיקים/מרגשים של ילדים. האתר החדש מרכז את מיטב הציטוטים מכל הזמנים ומציע לההורים אפשרות לעצב את ציטוטי הילדים שלהם, לשמור אותם וגם לשתף אותם (בשביל זה יש את פייסבוק, לא?) עם המשפחה והחברים.
אחרי 3 שנים שבהם מקבלים בני הזוג מאות ציטוטים בשבוע, ומעצבים 2-3 ביום, באתר החדש ההורים יוכלו לראשונה לעצב בעצמם את הציטוטים, לבחור את צבע הרקע, גודל הפונט, ואיור מבין הרבים שעיצבה שרית כץ במיוחד לאתר. 
עיצוב האתר שומר על השפה הגרפית הייחודית של דף הפייסבוק, וגם הדיאלוג עם הגולש שומר על הסגנון האופייני והמוכר מהדף. פיצ'רים אחרים בנוסף לציטוטי הילדים, האתר משלב לראשונה גם תוכן - יש מקום מיוחד גם לטורים של הורים שרוצים לשתף בחוויות/תובנות שלהם. את האתר איפיין אסף כץ ועיצבה אשתו ושותפתו שרית כץ, שמעצבת את כל ציטוטי הפרויקט מיומו הראשון. מאחורי פיתוח האתר עומדת חברת GO UFO.

תגובות לכתבה(7):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 4.
    אתר מבריק של צוות מבריק
    ניר 03/2016/09
    הגב לתגובה זו
    5 0
    לא כל רעיון מעולה זוכה לביצוע מצוין, וזו דוגמה מצוינת להשקעה בפרטים הכי קטנים שיש, הרבה מעבר לרעיון הבסיסי, שלעצמו הוא רעיון פצצה. שאפו ענק לכ״צים.
    סגור
  • 3.
    הצלחה עושים באהבה
    שמוליק 03/2016/08
    הגב לתגובה זו
    3 0
    עמוד הפייסבוק הזה הוא הצלחה ענקית והאתר הולך להיות עוד יותר מוצלח כי מאחוריו עומדים שני אנשים מקסימים שעושים את עבודתם באהבה ענקית ובסופר מקצועיות.
    סגור
  • 2.
    אסף יא מהמם ושרית גם בהצלחה חמודים!!! (ל"ת)
    אחלה פריצה 03/2016/08
    הגב לתגובה זו
    3 0
    סגור
  • 1.
    90% זה תוכן שהומצא ע"י צוות האתר (ל"ת)
    מיכאל 03/2016/08
    הגב לתגובה זו
    2 10
    סגור
  • למה אתה שמאלני סתם מטנף למה? (ל"ת)
    צוקר 03/2016/08
    הגב לתגובה זו
    0 1
    סגור
  • היי "מיכאל", זה הפרויקט של אשתי ושלי - ולך אין מושג
    אסף כץ 03/2016/08
    הגב לתגובה זו
    11 2
    הורים שולחים לנו משהו כמו 1,000 ציטוטים של הילדים שלהם בשבוע (יש לנו יותר מ-170,000 חברים בפייסבוק) ואז אנחנו בוחרים 2-3 מהם ביום, ומעצבים אותם. 90% שאין לך ילדים. עד אז, לא תבין. רק טוב
    סגור
  • באמת?
    אייל 03/2016/09
    הגב לתגובה זו
    2 2
    כי ידוע שחברת בלינק שילמה לכם על סטטוסים
    סגור