שיווק ופרסום
עמוס תמם, אביעד קיסוס ודביר "מגייסים עובדים" לראובני פרידן
בסרטים מתלוננים הפרזנטורים תמם, קיסוס ובנדק, כל אחד בתורו, על תחום אחר במשרד שלדעתם אינו מספיק טוב עבורם
משרד הפרסום ראובני פרידן משווע לעובדים וממשיך לנסות ולגייס אותם בדרכים יצירתיות. לאחר שהכין "אמבוש" לעובדי מקאן וגיתם ברמת החייל, המשרד פנה לעזרת הפרזנטורים שעמם הוא עובד עבור לקוחותיו, כדי שאלה יגייסו עבורו את העובדים.
3 סרטוני וידאו קצרים, שצולמו במהלך צילומים לקמפיינים השונים של המשרד, עלו אמש לרשת, בכיכובם של עמוס תמם, דביר בנדק ואביעד קיסוס. השלושה מופיעים בקמפיינים של HOT מובייל (תמם), גרופון (קיסוס) ומזרחי-טפחות (בנדק) שבהם מטפל משרד הפרסום.
בסרטים, על פי רעיון של מנהלת הקריאייטיב מיטל שקדי קריא, מתלוננים הפרזנטורים תמם, קיסוס ובנדק, כל אחד בתורו, על תחום אחר במשרד שלדעתם אינו מספיק טוב עבורם. כך למשל תמם כועס על כך שלא מודיעים לו מתי לבוא, לא שולחים לו טקסטים ועוד וקורא למשרד לגייס כבר תקציבאית. בנדק בתורו מתלונן על הקופי שנכתב לו וקיסוס מתלונן על איכויות הארט.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.כולם עוברים לפרילנס חוץ מהג׳וניורים הפראיירים (ל"ת)פרילנס 06/2018/04הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.רק לי נדמהג' 06/2018/04הגב לתגובה זו2 0שחסרים לינקים לסרטונים המדוברים?... :(סגור
מניות בולטות בת"א
לראש
העמוד
העמוד


