כסף וצרכנות

שטראוס בבשורה משמחת לצרכנים: זה המוצר החדש של ענקית המזון

לאחר שהודיעה על עליית מחירים במוצרי החלב, ענקית המזון משיקה ממרח גבינה בטעם שום קונפי שמצטרף לסדרת גבינות שמנת סימפוניה עם 16% שומן | כל הפרטים
מערכת ice | 
עפרה שטראוס (צילום פלאש 90/ אבשלום ששוני, דוד כהן)
גבינת סימפוניה ממשיכה לגוון את קטגוריית גבינות השמנת ומשיקה טעם חדש ומפתיע – שום קונפי,  כחלק מסדרת גבינות השמנת עם 16% שומן. מחלבת שטראוס משיקה טעם חדש שמצטרף לסדרת גבינות שמנת סימפוניה עם 16% שומן, בטעם שום קונפי. 
הטעם החדש מצטרף לגבינת שמנת סימפוניה 16 בטעם טבעי שהושקה בשנה שעברה.  גבינת סימפוניה מציעה מגוון רחב של טעמים ואחוזי שומן (5% ו-16%) ומאפשרת לצרכנים לגוון בין הטעמים ואחוזי השומן השונים ולהתפנק מבלי "להשתעמם". 
סדרת סימפוניה 16% פונה לקהל שמחפש גבינות שמנת מיוחדות וממשיכה את המסורת של סימפוניה במגוון רחב של טעמים אשר מתאימים לשימושים שונים לאורך היום. בין היתר, ניתן ליהנות מהגבינה המפנקת לכריכים, כמתבל בארוחת ערב, לבישול, לאפייה ואפילו כבסיס לרוטב פסטה עשיר.

(צילום: סטודיו שטראוס)
כזכור, בחודש אפריל האחרון דווח על גל עליות מחירים ברשתות המזון השונות. לאחר שהענקיות שטראוס ויונילוור הודיעו על עליית מחירים, חברת טרה הודיעה כי היא מצטרפת ליבואניות.
כידוע, שטראוס הודיעה כי ההתייקרות חלה על מוצרי החלב שבפיקוח ועל מוצרי חלב נוספים שאינם בפיקוח. ההתייקרות התבצעה בשיעור של עד 1.5%, זאת כאשר הממוצע הכללי יעמוד על כ-1% בלבד.

תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה