כסף וצרכנות
רמי לוי, יוחננוף או ויקטורי: איזו רשת גובה 43% יותר?
פירות וירקות הם סל חשוב לבית וזה הפך לסל נפרד ומרכיב מהותי בכל בית בישראל. לשם כך בדקנו ומצאנו איפה סל הפירות והירקות המשתלם ביותר
הקיץ בשיאו, הביקוש לפירות וירקות טריים ממשיך לעלות במיוחד לקראת תחילת השבוע. סלי הקניות עמוסים באבטיחים, ענבים, תפוחים, מלפפונים ועגבניות, אבל המחירים לא תמיד עקביים, ולעיתים נרשמים פערים של עשרות אחוזים בין רשת לרשת.
בדיקה שערכנו באמצעות אתר פרייסז מצאה פערים מהותיים בין רשתות השיווק השונות, כאשר רשת רמי לוי נמצאה כזו המציעה את סל הפירות והירקות הזול ביותר 224.76 שקלים. לעומת זאת, רשת ויקטורי התברגה במקום האחרון עם סל יקר משמעותית שעלה 320.80 שקלים.
מדובר בפער של 96.04 שקלים שהם כ-42.7% יותר בהשוואה לרשת הזולה. הפער נובע הן מהבדלים במחירי היחידה של כל פרי או ירק, והן מאופי המבצעים שמציעות הרשתות, גודל האריזות, זמינות התוצרת ומדיניות המחירונים המקומיים.
בין הפערים הניכרים שנמצאו תפוח עץ סטרקינג בעלות המוזלת לק"ג ברשת רמי לוי של 10.90 שקלים ובעלות היקרה ברשת קרפור היפר של 13.90 שקלים.
עוד פער שנמצא פלפל ירוק כהה שנמכר בעלות מוזלת ברשת יוחננוף ורמי לוי לק"ג בעלות של 6.90 שקלים ועלות יקרה של 8.90 שקלים ברשת ויקטורי ושופרסל דיל.
עוד פער שנמצא פלפל ירוק כהה שנמכר בעלות מוזלת ברשת יוחננוף ורמי לוי לק"ג בעלות של 6.90 שקלים ועלות יקרה של 8.90 שקלים ברשת ויקטורי ושופרסל דיל.
עוד ב-
גם הפעם מסתמן כי צרכנים שמבצעים השוואת מחירים יכולים לחסוך סכומים ניכרים, במיוחד בקניות שבועיות של מוצרים טריים. כאשר ההבדלים בין סל אחד למשנהו מגיעים למאות שקלים בחודש, שווה לבדוק ולבחור בחוכמה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



