כסף וצרכנות

ב-12 מיליון שקל: המסעדה האהובה פותחת 3 סניפים חדשים בישראל

הסכם ראשון נחתם במרכז המסחרי החדש של שיבא תל השומר. קבוצת BBB שכרה שטח ענק של כ-400 מ"ר שבו תקים שלושה מותגי מזון מוכרים, בעסקה שמוערכת במיליוני שקלים

סניף BBB (צילום אסף לב)
קבוצת BBB הראשונה שחתמה על הסכם שכירות במרכז המסחרי החדש של Sheba HealthTech Valley, מתחם החדשנות, הבריאות והמחקר הממוקם בכניסה למרכז הרפואי שיבא תל השומר, שאמור להיפתח בעוד כ–3 שנים.
במסגרת העסקה שכרה הקבוצה מהיזמים חברת הביטוח מגדל וצפריר בכנר, שטח של כ-400 מ”ר, שבו תקים שלושה מותגי הסעדה בקונספט חדשני: BBB, מוזס שופ ורפידוס. דמי השכירות עומדים על כ-500 שקל למ”ר בחודש, והיקף ההשקעה בהקמת המסעדות נאמד בכ-12 מיליון שקל. המסעדות צפויות להיפתח עם השלמת הפרויקט, בעוד כשלוש שנים.
סניף של רשת BBB (צילום: מור אגמון)
העסקה עם קבוצת BBB מהווה את העסקה המסחרית הראשונה שנחתמת במתחם, ומסמנת את תחילת אכלוסו של המרכז המסחרי, שבו צפויים להיפתח בו גם חנויות, בתי קפה, שירותים ומותגים נוספים. מתחם המסחר ישתרע על פני כ-6,000 מ”ר וייתן מענה לעשרות אלפי העובדים, המבקרים, החוקרים, היזמים והסטודנטים שיגיעו למתחם מדי יום.
​HealthTech Valley הוא אחד מפרויקטי הדגל החדשים בתחום מדעי החיים והחדשנות בישראל. הפרויקט משתרע על כ-105 אלף מ”ר, ויכלול מעבדות מחקר מתקדמות, חברות ביוטכנולוגיה, חברות בריאות דיגיטלית, מרכזי פיתוח, חללי עבודה, מוסדות אקדמיים, שטחי מסחר, מלון ומרכז כנסים. המיזם מוקם בצמוד למרכז הרפואי שיבא ונועד ליצור אקוסיסטם המחבר בין רפואה, מחקר, אקדמיה, תעשייה וטכנולוגיה תחת קורת גג אחת. 
 
המרכז המסחרי החדש בתל השומר (הדמיה: יח"צ)
המרכז המסחרי נמצא בבעלות היזמים צפריר בכנר וחברת הביטוח מגדל והוא ממוקם בכניסה הראשית למרכז הרפואי שיבא, שבו מבקרים מדי יום כ-90 אלף מטופלים, עובדים, חוקרים, סטודנטים ואנשי מקצוע, והוא צפוי ליהנות גם מהנגישות התחבורתית של האזור, לרבות הרכבת הקלה.  
אהובה תורג’מן, מנכ”לית קבוצת BBB, מסרה: “הבחירה ב-Sheba HealthTech Valley משקפת את האסטרטגיה של קבוצת BBB להיות נוכחת במוקדי הצמיחה המשמעותיים ביותר בישראל. מדובר במתחם יוצא דופן המשלב חדשנות, בריאות, מחקר ותעסוקה בהיקפים בינלאומיים, עם קהל מגוון ואיכותי שיפקוד אותו מדי יום. אנו רואים בפרויקט הזדמנות להקים חוויית אירוח והסעדה מתקדמת שתשרת את קהילת העובדים, החוקרים, המבקרים והיזמים, ותהווה חלק בלתי נפרד מהחדשנות הקולינרית שמגיעה למתחמי בתי חולים.”
עוד הוסיפה: “כשאנו בוחנים יחד עם שותפינו הזכיינים מיקומים חדשים, אנו מחפשים הרבה מעבר לנדל”ן איכותי – אנחנו מחפשים מוקדי השפעה. HealthTech Valley הוא אחד הפרויקטים השאפתניים ביותר הנבנים כיום בישראל, ואנו גאים להיות הרשת הראשונה שמצטרפת אליו. מבחינתנו זו השקעה ארוכת טווח במתחם שעתיד להפוך למרכז בינלאומי של חדשנות, בריאות, עסקים וקולינריה".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה