כסף וצרכנות
ענקית האופנה שוברת את השוק בישראל: כל החנות בעד 70% הנחה
אחווה סיטבון, כוכבת "חתונה ממבט ראשון" שמגששת את חזרתה לארץ אחרי שנים בברצלונה, התטצלמה לקמפיין חדש של מותג ההלבשה התחתונה המוביל טריומף, שמציע לרגל כך מבצעים מטורפים לזמן מוגבל
אחווה סיטבון, שפרצה לחיינו בעונה הראשונה של פצצת הרייטינג של קשת 12, "חתונה ממבט ראשון", חיה מאז 2018 בברצלונה עם בעלה, יונתן רונן, אותו הכירה במסגרת התהליך.
אלא שהשבוע נודע כי לאחר שנים מעבר לים עם המשפחה, הם יחזרו לארץ הקודש, כאשר סיטבון כבר נחתה בישראל כדי ללארגן את הקרקע לפני החזרה לארץ, והיא מנסה למצא מקום מגורים ומסגרות חינוכיות לילדים.
אחווה סיטבון בצילומים לקמפיין של טריומף (יח"צ טריומף)
בינתיים, אחרי שנודע כי אחווה סיטבון מגששת את דרכה חזרה לישראל, היא הצטלמה להפקת קיץ חדשה של מותג ההלבשה התחתונה המוביל טריומף (Triumph X).
אחווה סיטבון בצילומים לקמפיין של טריומף (יח"צ טריומף)
הפקת הקיץ של חברת ההלבשה התחתונה, שמוקדשת לביטחון עצמי, לנוחות ולאהבה עצמית, מגיעה יחד עם בשורה נוספת לצרכניות. כל קולקציית הקיץ של טריומף מוצעת בעד 70% הנחה באתר ובחנויות הרשת, לזמן מוגבל.
אחווה סיטבון בצילומים לקמפיין של טריומף (יח"צ טריומף)
עוד ב-
סיטבון סיפרה על סט הצילומים כי "אומרים שאפשר לטייל בעולם ולגור בכל מקום, אבל בסופו של דבר הלב תמיד חוזר הביתה. בשבילי, אין כמו ישראל. זה המקום שאליו אני שייכת, ואני שמחה ונרגשת להיות בתהליך של חזרה ובקרוב תראו אותי הרבה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



