כסף וצרכנות

חצי חינם במהלך תקדימי: זה מה שיקרה בסניפים לראשונה בישראל

בפעם הראשונה בארץ, רשת קמעונאית משיקה מתחמי פופ־אפ למכירת גלידות וארטיקים בתפזורת בתוך סניפיה, כך שלקוחות יוכלו לרכוש יחידות בודדות של מותגים מובילים כחלק מקניית הסופר השבועית
רשת חצי חינם (צילום Magma Images)
רשת חצי חינם יוצאת במהלך חדש, שבמסגרתו יוקמו לראשונה בישראל מתחמי פופ־אפ למכירת גלידות וארטיקים בתפזורת בתוך סניפי רשת מזון. המהלך יאפשר ללקוחות לרכוש גלידות ושלגונים בודדים, בדומה למודל המוכר מקיוסקים ומחנויות המתמחות בתחום.
עד היום, מרבית רשתות המזון בישראל מציעות גלידות וארטיקים בעיקר במארזים משפחתיים. בחצי חינם מסבירים כי זיהו ביקוש גובר לרכישת יחידות בודדות מסוגים שונים, ולכן החליטו להציע את האפשרות גם במסגרת הקנייה השבועית בסופר.

צילום: יח"צ
במסגרת המהלך יוכלו הלקוחות לבחור בין עשרות סוגי גלידות, שלגונים וקרטיבים של מותגים מובילים, בהם מגנום, קראנץ', אקסטרים, מילקה, אוראו, פסק זמן, בומבה, סולרו, ננסים, קורנטו ופצפצים, ולשלב בין טעמים שונים מבלי לרכוש מארז שלם.
ברשת מציינים כי במהלך חודשי הקיץ יוצעו גם מבצעים ייעודיים על מותגי גלידה נבחרים. המהלך הושק במטרה לאפשר רכישה של גלידה או ארטיק במהלך קניית הסופר, ללא צורך לעצור בקיוסק או לרכוש מארז משפחתי.
בשלב הראשון פועלים מתחמי הפופ־אפ ב־4 מסניפי הרשת: המרכבה 31, חולון, הלח"י 16, ראשון לציון, מתחם שרונים, הרקון 2, הוד השרון, מתחם מיקס, דרך הים 1, רחובות.
מחצי חינם נמסר: "אנחנו ברשת תמיד מחפשים דרכים לחדש את חוויית הקנייה ולהציע ללקוחות פתרונות שמתאימים להרגלי הצריכה המשתנים שלהם. זיהינו ביקוש הולך וגובר לרכישת גלידות וארטיקים בתפזורת, והחלטנו להביא את החוויה המוכרת מהקיוסק ומהחנויות המתמחות אל תוך הסופר. כך הלקוחות יכולים ליהנות ממבחר גדול של טעמים, לבחור בדיוק את מה שהם אוהבים ולשלב פינוק קטן כחלק מקניית הסופר".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה