כסף וצרכנות
בהשקעת 8 מיליון שקל: רשת הענק פותחת סניף דגל מיוחד בישראל
רשת מועדוני הכושר ספייס משיקה סניף חדש בנתניה, בהשקעה של כ-8 מיליון שקל. המועדון, המשתרע על פני כ-2,000 מ"ר, כולל בין היתר מתחם לנשים בלבד, Booty Zone וסטודיו עם עשרות שיעורים שבועיים
קבוצת ספייס משיקה את מועדון הדגל החדש שלה בנתניה, בהשקעה של כ-8 מיליון שקל. המועדון ממוקם בשכונת קריית השרון, במתחם "מול היהלום", מעל חנות ג'מבו, ומשתרע על פני כ-2,000 מ"ר.
הסניף החדש כולל מתחם ייעודי לנשים בלבד, המאפשר לבצע אימוני כוח בעצימות גבוהה בסביבה פרטית, וכן מתחם Booty Zone הכולל מכשירים ייעודיים לאימוני כוח ופיתוח גוף.

צילום: ויקי לוי
במועדון פועל גם סטודיו גדול, שבו יתקיימו עשרות שיעורים שבועיים, בהם חיטוב ועיצוב, זומבה, HIIT, באדי פאמפ מבית Les Mills, יוגה, גמישות ואימונים פונקציונליים נוספים.
לדברי הקבוצה, הקמת המועדון מסמנת גם את תחילתה של שפה עיצובית חדשה, שאמורה ללוות את מועדוני הרשת בשנים הקרובות. בנוסף, בצמוד לכניסה למועדון ממוקם מתחם חניה.
חיים פרנקל, מנכ"ל ובעלים של קבוצת ספייס, מסר: "סניף נתניה הוא הרבה יותר ממועדון כושר חדש, הוא מייצג את הדור הבא של קבוצת ספייס. השקענו כ-8 מיליון שקל כדי ליצור חוויית אימון בסטנדרטים בינלאומיים, החל מהציוד המתקדם ביותר ועד לשפה עיצובית חדשה שתלווה את הרשת בשנים הקרובות".
עוד ב-
עוד הוסיף פרנקל: "אנחנו גאים להחזיר את ספייס לנתניה ולהקים כאן את מועדון הדגל של הרשת, שיהווה בית לקהילת המתאמנים בעיר ובאזור כולו".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



