כסף וצרכנות

דני אבדיה בלב הסערה: המעריצים ששילמו זועמים - "רק כדי לפגוש אותו"

הבטחה מפורשת של ענקית הספורט נייקי משכה עשרות רוכשים שהוציאו מאות שקלים כדי לפגוש את הכוכב הישראלי, אך האירוע החגיגי הסתיים במפח נפש ובנטישה מוקדמת
דני אבדיה (צילום צילום מסך פרסומת מי עדן)
אירוע חגיגי שנועד להשיק את החולצה החדשה של דני אבדיה הסתיים באכזבה עבור חלק מהמעריצים שהגיעו למקום, לאחר שלטענתם ההבטחה שקיבלו במעמד הרכישה לא מומשה.
לפי פרסום בתוכנית "הצינור", נייקי הודיעה מראש כי 50 הראשונים שירכשו את החולצה החדשה של הכדורסלן הישראלי יזכו לפגוש אותו באופן אישי.
ההבטחה למפגש עם אבדיה הפכה את רכישת החולצה לאטרקטיבית במיוחד עבור מעריציו. חלקם הגיעו לאירוע מתוך ציפייה ברורה כי אם יהיו בין 50 הרוכשים הראשונים, הם יוכלו לפגוש את הכוכב ולהצטלם עמו. אלא שלפי הפרסום, האירוע לא התנהל כפי שציפו הרוכשים, ואבדיה עזב את המקום לאחר שפגש פחות ממחצית מהאנשים שנכללו בקבוצה הראשונה.
המשמעות היא שרוכשים שהקדימו להגיע, שילמו עבור החולצה והבינו כי הם זכאים למפגש, נותרו לבסוף ללא האפשרות שלשמה הגיעו. בתוכנית תיארה רוני אברהם את תחושת האכזבה של הרוכשים: "רכשו את החולצה בלמעלה מ-200 שקל רק כדי לפגוש אותו".
עבור אותם מעריצים, לא היה מדובר ברכישה רגילה של פריט לבוש או של מוצר המזוהה עם שחקן אהוב. האפשרות לפגוש את אבדיה הייתה חלק מרכזי בהחלטתם לרכוש את החולצה, במיוחד לנוכח ההבטחה המפורשת שניתנה ל-50 הראשונים. כאשר התברר שרק פחות ממחציתם הספיקו לפגוש אותו, נותרו היתר עם החולצה שרכשו, אך בלי המפגש שלו ציפו.
מנייקי נמסר בתגובה כי בשל הביקוש הרב, לא כל הרוכשים הספיקו להצטלם עם אבדיה. בחברה התנצלו על אי הנעימות שנגרמה בעקבות האירוע.
התגובה אמנם מסבירה כי מספרם הרב של המעריצים הקשה על השלמת המפגשים, אולם לפי הפרסום, הטענה המרכזית של הרוכשים נותרה בעינה: לא מדובר באנשים שהגיעו ללא תיאום או קיוו במקרה לפגוש את הכוכב, אלא בלקוחות שנמסר להם בפירוש כי היותם בין 50 הראשונים תאפשר להם לעשות זאת.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה