כסף וצרכנות
אושר עד שוברת את השוק: המוצר שמשתמשים בו כל בוקר ב-8.90 בלבד
רשת המזון פותחת את ספטמבר עם שורת הנחות ענק על מותגים אהובים, חטיפים, מוצרי ניקיון ופריט קיץ מבוקש במחיר רצפה שיקרוץ למשפחות רבות בישראל
רשת אושר עד פותחת את חודש ספטמבר עם שורת מבצעים שמכוונים ישירות לסל הקניות של הצרכן הישראלי. לצד מוצרי מזון בסיסיים, הרשת מציעה גם הנחות על חטיפים, משקאות, מוצרי ניקיון ואפילו מוצרים לבית, כאשר בחלק מהמקרים מדובר במחירים נמוכים במיוחד.
בגזרת החטיפים ניתן למצוא שש יחידות תפוצ'יפס או דוריטוס של עלית במחיר של 18 שקלים. מי שמעדיף משהו מתוק יותר יכול ליהנות מחטיפי השוקולד קליק במגוון הטעמים, כאשר שני חטיפים נמכרים בעשרה שקלים.
גם מוצרי הבסיס נכנסים לרשימת המבצעים. טחינה של אחוה מוצעת במחיר של 9.90 שקלים, ואילו מיונז אמיתי של הלמנס נמכר ב-5.90 שקלים בלבד. חובבי הקפה יכולים למצוא קפה נמס מגורען Red Mug של נס קפה במחיר של 17.90 שקלים.
במחלקת המשקאות מציעה הרשת שוקו יטבתה ומשקאות חלב נוספים של היצרן במחיר של 5.90 שקלים. גם דגני הבוקר סיני מיניס בטעם צ'ורוס נמכרים במחיר מוזל מאוד של 8.90 שקלים.
אחד המבצעים הבולטים הוא בתחום הפירות והירקות. אבטיח אדום ומתוק מוצע במחיר של 1.90 שקלים לק"ג, מחיר שעשוי לקרוץ למשפחות שמחפשות להוזיל את הקנייה השבועית.
גם מוצרי הניקיון והציוד לבית מקבלים מקום במבצעים. נוזל ניקוי הכלים פיירי נמכר ב-9.90 שקלים, ואילו קומקום נירוסטה של טאגו מוצע במחיר של 29.90 שקלים.
המחירים שמציגה אושר עד בתחילת החודש ממחישים את התחרות על כיסו של הצרכן, כאשר הרשת מתמקדת במוצרים מוכרים שנמצאים ברשימת הקניות של משקי הבית. לצד מבצעים נקודתיים על חטיפים ומוצרים לבית, בולטים גם מחירים על מוצרים בסיסיים כמו טחינה, מיונז, קפה, משקאות ופירות.
עוד ב-
עבור הצרכנים, מדובר בשורה של אפשרויות להוזיל חלק מהקנייה, במיוחד עבור מי שמתכנן רכישה מרוכזת בתחילת החודש ובוחן את המחירים בין הרשתות השונות.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



