כסף וצרכנות

ההוצאה המפתיעה של הישראלים בחו"ל: משלוחים מוולט

נתונים חדשים של פספורטכארד חושפים את הרגלי הצריכה של הישראלים בחופשות החגים: וולט מובילה ביוון, זארה שולטת בקניות האופנה בשש מדינות, ובארה"ב וביפן מעדיפים את אובר איטס

מערכת ice | 
וולט (צילום shutterstock, וולט)
הישראלים שטסים לחו"ל בחופשות החגים לא מסתפקים במסעדות ובקניות בקניונים. מנתונים חדשים של חברת פספורטכארד, המבוססים על השימוש בכרטיס האדום של החברה לתשלומים בחו"ל באמצעות שירות PassportCard Pay, עולה כי משלוחי מזון וקניות אופנה תופסים מקום מרכזי בהוצאות התיירים הישראלים.
אחת ההוצאות הבולטות היא הזמנת משלוחים באמצעות וולט ביוון, שם השירות מדורג במקום הראשון. גם בקפריסין ובגיאורגיה משלוחי המזון פופולריים, כאשר וולט נמצאת במקום השלישי במספר העסקאות בשתי המדינות. בארה"ב וביפן, לעומת זאת, שירות המשלוחים Uber Eats מוביל את טבלת העסקאות.
גם הרגלי הקניות מציגים תמונה מעניינת. רשת זארה מובילה ברכישות אופנה בשש מתוך עשר המדינות המתוירות ביותר בתקופת החגים, ובהן יוון, קפריסין, ספרד, גיאורגיה, הונגריה ואוסטריה. באיטליה, לצד ארה"ב, יפן, וייטנאם ותאילנד, דווקא יוניקלו מובילה במספר העסקאות בחנויות אופנה.
גם התחבורה משתנה מיעד ליעד: בארה"ב בולטות הנסיעות ברכבת התחתית ובאובר, בתאילנד משתמשים הישראלים באפליקציות Grab ו-Bolt, ובספרד המטרו בברצלונה ובמדריד מוביל בהוצאות התחבורה.
איציק אבקסיס, מנכ"ל PassportCard Pay, ציין כי השימוש באפליקציות להזמנת מזון ונסיעות הולך וגובר. לדבריו, יותר מטיילים מעדיפים להזמין אוכל למלון או למקום שבו הם שוהים, במקום להסתמך רק על ישיבה במסעדות.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה