כסף וצרכנות
הביטקוין שומר על היציבות, הדוג'קוין משחזר ימים יפים
מטבעות הקריפטו עם יום נוסף מוצלח אחרי שביום שלישי חוו ירידות חדות מאוד בערכם. המטבע הדיגיטלי המוביל נשאר מעל 40 אלף דולר, הדוג'קוין עלה בכ-7.5% ומה עשה האתריום ביממה האחרונה?
בסך הכל, שווי השוק של הביטקוין שירד ממיליארד דולר בעקבות הירידות החדות בשבוע האחרון, התאושש מעט וטיפס לרמה של 765.33 מיליארד דולר, כ-400 מיליארד דולר פחות מהשווי אליו הגיע בשיא כשנשק ל-70 אלף דולר.
האתריום שחווה מגמה דומה של ירידה מוקדם יותר, עלה לאחר מכן ב-2.70% לשער חדש של 2,752.17 דולר בסך הכל. שווי השוק של המטבע הגיע כבר ל-318.50 מיליארד דולר בסך הכל.
הדוג'קוין שהתרסק בענק עד לפני ימים בודדים, חווה יומיים מוצלחים מאוד וטיפס ב-8.14% נוספים בדרך לשער של 0.394 דולר בסך הכל ליחידה. שווי השוק של המטבע עומד כבר על 51.09 מיליארד דולר.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


