קריפטו

הקריפטו היומי: ביטקוין ממשיך להדאיג את המשקיעים; מה עם השאר?

שוק המטבעות הדיגיטליים לא מצליח להתרומם. ביטקוין נסחר ב-113,657 דולר, ושווי השוק שלו הוא 2.26 טריליון דולר. אלו יוזמות שעשויות לתמוך ביציאה של השוק מהמשבר
מערכת ice | 
הביטקוין נופל (צילום shutterstock)
שוק הקריפטו היום (רביעי) מציג תמונה מדאיגה. אם אתמול המטבעות הראו ניצוצות של חזרה לתלם, אלא שהיום המגמה החיובית לא המשיכה וכלל המטבעות המרכזיים יורדים. ביטקוין יורד ב-1.66% עד ל-113,657 דולר. שווי השוק של ביטקוין הוא 2.26 טריליון דולר.
את'ריום צונח ב-2.57% נוספים ורושם ירידה שבועית בהיקף דו-ספרתי. כך גם הריפל, שמתרסק מעל 4%. מחיר המטבעות הוא 4,194 דולר ו-2.88 דולר בהתאמה. ביננס קוין ממשיך להיחלש, הדוג'קוין מדרדר ב-2.87% וקרדאנו מוחק כ-3 מיליארד דולר מהשווי ונופל 8.5%.
מחזור המסחר ב-24 השעות האחרונות עומד על כ-165 מיליארד דולר, ושווי שוק הקריפטו הכולל מוערך ב-3.9 טריליון דולר. בעוד ששוק המטבעות הדיגיטליים עדיין מנסה להתאושש, יוזמות אוניברסליות יכולות להחזיר את הכסף לקריפטו.
ממשלת תאילנד למשל השיקה יוזמת קריפטו חדשנית במסגרתה יוכלו עשרות מיליוני התיירים שמגיעים למדינה הטרופית להמיר נכסים דיגיטליים לבאט. התכנית נקראת "TouristDigiPay", והיא נוצרה כדי לעודד את התיירות החזקה במילא במדינה.
כמו כן, יפן בדרך להיות המדינה הראשונה לאמץ מטבע "סטייבלקוין" אשר יהיה צמוד לין המקומי במהלך הסתיו הקרוב. המטבע הדיגיטלי יקרא JPY ויהיה שווה ערך לין אחד.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה